פסטיבל אגסים לכבוד הסתיו במסעדת Olive Leaf במלון שרתון ת"א

בתפריט הפסטיבל יהפכו האגסים בידיו של שף הבית צ'רלי פדידה, לסלט גרגיר נחלים עם אגסים מקורמלים ורוטב פקאן, אגסים צהובים מבושלים עם זעפרן ויין לבן, אגסים במילוי קרם שקדים אפויים וציפוי שקד, ולקינוח סופלה אגסים אוורירי. הפסטיבל יתקיים מ-10.10.13

הסתיו החל רשמית ב- 21 בספטמבר, ומסעדת השף של מלון שרתון תל אביב Olive Leaf ובית האריזה לאגסים רפקור מראש פינה, מזמינים לפסטיבל אגסים לרגל הסתיו.
בתפריט הפסטיבל יהפכו האגסים בידיו של שף הבית צ'רלי פדידה, לסלט גרגיר נחלים עם אגסים מקורמלים ורוטב פקאן, אגסים צהובים מבושלים עם זעפרן ויין לבן, אגסים במילוי קרם שקדים אפויים וציפוי שקד, ולקינוח סופלה אגסים אוורירי. הפסטיבל יתקיים מ-10.10.13.

בית האריזה רפקור מראש פינה אחראי על כ- 35% משוק האגסים בישראל, ומנות הפסטיבל מבוססות על אגס קוסטיה הקריספי עם לחי אדומה וספדונה המתוק, העמידים בקירור מבוקר ל-11 חודשים ומשווקים לאורך כל השנה.

מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב
רח' הירקון 115 תל-אביב
טל. 03-5219300 
א'-ה' 22:30-19:00 
חניה חינם בחניון המלון לאורחי המסעדה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר