פסטיבל ביכורי יין וגבינות 2011 חוזר לגן האודיטוריום חיפה

חובבי היין, שוחרי התרבות, הגסטרונומיה והחיים הטובים, מוזמנים לחגיגת ריחות וטעמים בפסטיבל "ביכורי יין וגבינות 2011" שיתקיים בתאריכים 31/5, 1/6 ,2/6, זו השנה השביעית ברציפות בין עצי הכרמל הירוקים, בגן האודיטוריום במרכז הכרמל

חובבי היין, שוחרי התרבות, הגסטרונומיה והחיים הטובים, מוזמנים לחגיגת ריחות וטעמים בפסטיבל "ביכורי יין וגבינות 2011" שיתקיים בתאריכים 31/5, 1/6 ,2/6, זו השנה השביעית ברציפות בין עצי גן האודיטוריום במרכז הכרמל.

השנה יעמוד הפסטיבל בסימן שילובי טעמים, ויתקיימו בו סדנאות מיוחדות על התאמת מאכלים ליין, אירוח חלבי: שילובי גבינות ויין שוקולד ויין , סדנאות Riedel לשימושים נכונים בכוסות היין, הדרכות שפים לשילוב יין במטבח.

 בפסטיבל יציגו גם השנה יקבים, מחלבות, יצרני שמן זית, שוקולטיירים ויצרני מעדנים למיניהם ממיטב תוצרתם. הפסטיבל משלב בתוכו חוויה קולינרית הכוללת מפגשים עם שפים מובילים, סדנאות של בעלי מקצוע בולטים בתחום היין והגבינות, ודיונים מרתקים על העולם הגסטרונומי בראי הקולנוע .

המארגנים אומרים כי הפסטיבל נועד לקדם את תרבות היין בישראל בכלל ובאזור חיפה והצפון בפרט, באווירה תרבותית ייחודית לאזור הר הכרמל.

מחיר כניסה: 50 ש"ח, כולל כוס יוקרתית לטעימות, סדנאות, הרצאות, סרטים וטעימות ללא הגבלה.

ולכבוד הפסטיבל גם פסטיבל בשרים מעושנים וכוס בירה איכותית מותאמת למנה במתנה
גם השנה נערכת בחיפה בחג השבועות פסטיבל גבינות ויין, דבר שהפך למסורת חגיגית ומענגת.
השנה בבית הבירה, בר מסעדה הנמצא במרכז הכרמל, מרחק הליכה קצר מהפסטיבל, מזמינים אתכם, ליהנות מפסטיבל טעמים נוסף ומיוחד: פסטיבל בשרים מעושנים ובירה.
אירוע קולינרי מעושן שהולך עם כוס בירה איכותית חינם המותאמת למנה – מתנת בית הבירה.
בבית הבירה מתמחים בעישון בשר. נתי טולוצ'ינסקי , ברמן ותיק ומומחה לעישון בשר משתמש תערובת שבבי עץ ייחודית' שמעניקים לבשר את הארומה הנכונה, דבר שהופך כל ביס לתענוג, ואם מצרפים לארוחה כוס בירה איכותית קרה הארוחה הופכת לחוויה.
בשבועות המקום פתוח משעות הצהריים ועד אחרון הלקוחות.
בר מסעדה בית הבירה, שדרות הנשיא 116, גן האם חיפה, טל. 052-5018889

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר