פסטיבל האפייה והמתוקים יתקיים בתל-אביב, מרץ 2006

עשרות קונדיטורים, מגדנאים ושוקולטיירים יציגו בפסטיבל אפיה ומתוקים שיקיים המרכז הגסטרונומי "על השולחן" בחודש מרץ בהאנגר 11 בתל-אביב

לראשונה בארץ ייערך בחודש מרץ פסטיבל מקצועי בנושא אפייה ומתוקים, ביוזמת המרכז הגסטרונומי "על השולחן".

בהאנגר 11 המשופץ בנמל תל אביב יציגו מיטב האופים, השוקולטיירים, המגדנאים, חנויות המתמחות בתחום האפייה והחברות הגדולות במשק לייבוא וייצור חומרי גלם ומכשירי עזר לאפייה ומתוקים בביתנים מעוצבים ויצירתיים.

מלבד תצוגה מרהיבה, יתקיימו ברוב הביתנים סדנאות פעילות וטעימות של חומרי הגלם. במשך כל זמן הפסטיבל יציגו השף קונדיטורים המובילים בארץ, בשידור חי, מעל גבי מסכי ענק, את אופן הכנת המתוקים והמאפים. במקום יוצבו כ-500 כסאות קולנוע בכדי לצפות במופע.

פסטיבל האפייה והמתוקים יתקיים זו הפעם הראשונה בארץ בתאריכים 6-7 במרץ 2005. המרכז הגסטרונומי "על השולחן", אשר יזם לפני כשלוש שנים את תערוכת יינות ישראל כחלק מקמפיין מתמשך ועקבי לתמיכה ביינות ישראלים, מפיק את התערוכה לאור הדרישה והתעניינות ההולכת וגוברת בתחום האפייה בארץ.

סמנכ"ל על השולחן, עינת אביטל, המנהלת את הפסטיבל, מסרה כי בבחירת המציגים תהיה הקפדה על יכולתם לתרום לפסטיבל ברמת התוכן. "מערכת "על השולחן" תהיה מעורבת בתכנים הביתנים ותסייע למציגים ליצור מוקדי משיכה אטרקטיבים" אמרה אביטל והוסיפה "אנו צופים כי למעלה מ-10,000 חובבי אפיה ואופים יבקרו בפסטיבל וייחשפו למגוון החידושים בתחום".

בין המציגים ישתתפו בתי ספר לבישול ואפייה, חניות ציוד מתמחות, ציוד לאפייה ביתית ומקצועית, קונדיטוריות, פטיסרי ומאפיות, יבואני חומרי גלם, רשתות של בתי קפה, יצרנים כגון שוקולד, מחלבות, דבש, אגוזים ופירות יבשים, שמרים וספקי מוצרי דיאטה מתוקים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר