"פסטיבל החלבה" של המרכז הקולינרי "לגעת באוכל" בנובמבר

אוהבי החלבה ישמחו לגלות שהמרכז הקולינרי "לגעת באוכל" יקיים במהלך חודש נובמבר בין התאריכים 1-30.11 פסטיבל שלם שכולו סגידה למאכל המתוק והכל כך ים תיכוני. לצד טעמי חלבה מוכרים ואהובים יוצעו סוגי חלבה חדשים ומקוריים כגון חלבה הודית מקמח חומוס וחלבה מוקצפת.

מגוון סוגי החלבה אשר יוצע במהלך ימי הפסטיבל במחירים מיוחדים כולל את הסוגים הבאים:

חלבת שקדים, חלבת וניל, חלבת קשיו, חלבת שיש, חלבת אגוזי פיסטוק ואגוזי מלך (כולן במחיר 3.50 שקל ל-100 גר'). סוגים אקזוטיים יותר כוללים חלבה מוקצפת (28 שקל לחצי קילו), חלבה הודית מקמח חומוס מתובלת בהל וקשיו (10 שקל ל-250 גר') ממרח חלבה דיאטטי ללא סוכר (22 שקל), שערות חלבה, ממרח חלבה מיוחד לעוגות ומילויים, ממרח אורגני של טחינה ודבש, חלבה לייט וחלבה ללא תוספת סוכר.

שף הבית יניב גור-אריה, מקיים סדנאות חלבה אליהן ניתן להירשם.
רקע על "לגעת באוכל".

"לגעת באוכל" היא חנות לבשלנים חובבים ובילוי לכל המשפחה ולאלו הרוצים להשתכר מריחות תבלינים ותערובות אקזוטיות. ניתן למצוא במקום עשרות סוגים של מוצרי מזון, מעל 40 סוגי קפה אשר נטחן במקום, שוקולדים, רטבים, חטיפים מהודו, מקסיקו ויפן, שמני זית במזיגה אישית, מוצרים לאפייה קונדיטוריה, קישוטי עוגות, 30 סוגי תמציות של טעם, כלי מטבח וכלים מיוחדים, צמחי מרפא, פטנטים לשדרוג המטבח, התמחות בייבוא אישי של כלים מיוחדים. כל אלה הם רק קצה המזלג ממה שניתן למצוא ב"לגעת באוכל".

שעות פתיחה: א'-ה'- 09:00-22:00, ו' 08:00-15:00, שבת 10:30-22:30
"לגעת באוכל" רח' לישנסקי 9 ראשון לציון 03-9520390






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה