fbpx

פסטיבל המסעדות שף תאכל חוזר במהדורת קיץ זו הפעם ה- 12

מנה ראשונה ועיקרית ב- 69 ש"ח בעשרות מסעדות ברחבי הארץ. קינוח בתוספת של 15 ש"ח. 17 עד 27 ביולי 2011
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

'שף תאכל פסטיבל המסעדות של ישראל' חוזר הקיץ זו הפעם ה-12 , ומציע  מנות והפתעות קולינריות ממטבחם שפים מהטובים במסעדות ישראל.
במשך עשרת ימי הפסטיבל – 17 עד 27 ביולי 2011 – יציעו עשרות מסעדות בפריסה ארצית, ארוחה של מנה ראשונה ומנה עיקרית במחיר מיוחד של 69 ₪, וקינוח בתוספת של 15  ₪, לא כולל שתייה וטיפ.

.

בין המנות הבולטות והשפים המשתתפים השנה בפסטיבל, שאחדים מהם השתתפו בארוחת טעימות מיוחדת שהתקיימה במסעדת סרגוס בתל אביב – אף היא ממשתתפות הפסטיבל כמובן:
פסקאדו קון ריזוטו פילה בורי צרוב בסלסה ורדה, מוגש על ריזוטו עגבהשרימפס של סרגוסניות ואניס של השף יואב בלימן ממסעדת 'פרידה קאלו' בתל-אביב.
פטה כבד עוף של השף נתי שפריר ממסעדת 'בלזק' באשדוד – מנה שמקבלת טוויסט מרענן בבחירה של השף להגיש ליד הפטה מרקחת אבטיחים
. אומצת סינטה ברוטב פטריות כמהין של השף שוקי קדוש ממסעדת 'שוקה' בקריית ביאליק.
פילה יען בתפוחים, דבש-תמרים ויין-אדום המוגש במסעדת השף 'תיתורה' במודיעין של בוקי דסה.
פפרדלה זנב שור בציר עגל ומרסלה של השף שלומי פרץ מ'קיאנטי' ברעננה – מנה מומלצת ביותר.

לפי תחשיבים שנעשו, הרי במקום לשלם 150 ₪ בממוצע על ארוחה – משלמים בפסטיבל רק 69 ₪ למנה ראשונה ומנה עיקרית. זה מה שהפך את פסטיבל 'שף תאכל – כל מה שטוב' לדיל המושך רבים: יותר מ- 50,000 סועדים בעשרה ימים.
הפפרדלה זנב שור של קיאנטי - מומלצת
"מהדורת הקיץ של 'שף תאכל' היא הזדמנות לקהל להכיר מסעדות חדשות ולחזור לביקור במסעדות אהובות בתמורה למחיר נמוך, שהוא המתנה של השפים בישראל לקהל הפסטיבל", אומר ערן זלינגר, מנכ"ל הפסטיבל. "הישראלי אוהב לצאת למסעדות בחודשי הקיץ, ואוהב לנסות מנות חדשות וטעמים חדשים. זה בדיוק מה שאנו מציעים לקהל שלנו – מנות טובות וגדולות במחיר טעים ומשתלם" .

רשימת המסעדות המשתתפות:

גוש דן
תל אביב יפו: FRAME, אוונגרד, BABA YAGA, דובנוב 8, דרבי בר דגים (כשר),דרבי בר דגים רמת אביב, וויטהול, לוקאס. מקסיקנה, סושידו, סרגוס, פויקה, פסטה מיאה וילסון, פסטה מיאה רמת החייל, פרידה קאלו, ריבר, שלוותה. ברמת גן/גבעתיים: SORA, מיכאלה (כשר) ריבר. בבקעת אונו: DON VITO (כשר), המעדנייה של גולדשטיין. מיכאלה (כשר).
פתח תקווה: אלפרדו (כשר), טריאקי (כשר), מולדן (כשר), ריבר .

שרון
הוד השרון: YAMATOYA, אסיה מוניקה, שפצל'ה.
הרצליה: אוונגרד, ביסטרו 56 (כשר), בני הדייג , וויטהול.
נתניה: MOJO, ג'קו מאכלי הים.
רעננה: קיאנטי.

דרום ושפלה
אשדוד: בלזק, מומה (כשר).
אשקלון: לונה (כשר), פרסקו.
באר-שבע: סמילנסקי טאפס בר, קאזה דו ברזיל (כשר).
בת ים: תאיו.
ראשון לציון: אפסרסו בר, Tapaya, קאזה דו ברזיל, ריבר, שמאלץ.
גדרה: מולימא. במושב תימורים: כדיתא (כשר).
רחובות ונס ציונה: CEZAR, אורו (כשר), אנגוס (כשר), טוקופיה (כשר), פרסקו,ריבר. אילת: K-2 , בוסטון.

ירושלים: GABRIELA CUCHINA (כשר), BLACK BAR 'n' BURGER (כשר), המושבה 54 בעמק רפאים (כשר), המושבה 54 שלומציון (כשר), פוקצ'יטה, תמול שלשום (כשר).
מודיעין: תיתורה.

צפון הארץ
קריית ביאליק: שוקה (כשר).
גלבוע: חוות התבלינים, קימל בגלבוע.

פרטים מלאים ופירוט המסעדות והמנות באתר הפסטיבל, או בטל. 03-6912540 .

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה