פסטיבל יינות ישראלי בכפר הנופש אלמוג

בתאריך 25/9 יתחיל בכפש הנופש אלמוג, אשר על מרגלות ים המלח, פסטיבל יינות ישראלי חוויתי בשם 'החיים הטובים'. הנחיית הפסטיבל תתבצע על ידי זיו מנור. תוכנית הפסטיבל:

יום חמישי 25/9
•קבלת חדרים – בר טעימת יינות בסמוך לקבלה
•אולם הרצאות – 'פיטפוטים על יין' – מושב טעימות ראשון
הסברים מרתקים על הכנת חביות יין, הכנת פקקי שעם, הכנת יינות לבנים ואדומים, חיי מדף, טמפרטורת הגשה, טיפולים ביין לצד טעימות של מיטב הזנים, טעימה אנכית וטעימה אופקית.
•ארוחת ברביקיו מיוחדת
הארוחה בליווי מזיגה אישית של מבחר יינות לבנים ויינות אדומים ממיטב היקבים בארץ
•סרט חצות בליווי טעימת יינות

יום שישי 26/9
• כושר בבריכה
• ארוחת בוקר מיוחדת
היינות המבעבעים המיוחדים מצרפת במבחר טעמים מפתיעים של מחיות פרי, מיץ לימון ופירות אקזוטיים
• אולם הרצאות – הרצאת קוקטיילים הפעלתית
הקוקטיילים הסקסיים ביותר, הפעלות של המשתתפים בהמצאות קוקטיילים, קוקטיילים על בסיס גלידות, מרגריטות בטעמים, מוחיטו ועוד
• הרצאה חוויתית על וויסקי וליקרים בשילוב שוקולדים
בניית בר ביתי, מניעת שכרות, מיטב הליקרים המיוחדים: קפואים, על בסיס קפה, הנחשבים ביותר בעולם מזקקות הוויסקי המובילות: אירלנד, סקוטלנד, ארה"ב וקנדה – הסברים וטעימות
• המופע המרכזי – 'סערה בכוס יין' – פעילויות יין הומוריסטיות וחוויתיות
פעילות חוויתית הומוריסטית ואינטראקטיבית עם הקהל. חידוני ידע עם פרסים שאלוני טריוויה ופעילות קבוצתית מגבשת
• ארוחת ליל שבת מסורתית
בליווי מזיגה אישית של מבחר יינות לבנים ויינות אדומים
• סרט חצות 2 – סרט בליווי טעימות יינות חוויתית

יום שבת 27/9
• ארוחת בוקר מתוקה במיוחד
יינות מוסקט מהארץ ומהעולם
• יין , אהבה וכרמים – סיפור אהבה – מושב טעימות מסכם
טעימה אנכית ואופקית, חידרור, זני ענבים, סוגי אדמות, הכנת ליקירם מיוחדים על בסיס יין, הכנת קוקטיילים מיוחדים על בסיס יין, בישולים ביין.
טעימות של מיטב היקבים בארץ, עולם חדש – עולם ישן, התאמת יין לאוכל, טיפולים ביין, כשרות, סינונים מיוחדים, בציר הענבים. טעימה מקצועית, פתיחת בקבוק במסעדה, יינות מחוזקים.
• 13:00 – הגרנד פינאלה – מושב נעילה, חלוקת שי ותעודות
תעודת השתתפות יוקרתית, קבלת חוברת קוקטילים מקצועית וחוברת יינות מקצועית

לפרטים, הזמנות ובירורים:
טל. 09-8947856 / 052-2457843 
 
[email protected]






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה