פסטיבל מולים בירה וצ'יפס במסעדת טרין ביבנה

כמדי חודש נובמבר פותח השף יוסי סויסה את החורף עם פסטיבל מולים בירה וצ'יפס. השנה הוא ממשיך את המסורת במסעדת טרין שבבעלותו הממוקמת ביבנה,כאשר הוא מציע בנוסף על התפריט המגוון של המסעדה את מנות הפסטיבל הייחודיות

כמדי חודש נובמבר פותח השף יוסי סויסה את החורף עם פסטיבל מולים בירה וצ'יפס. השנה הוא ממשיך את המסורת במסעדת טרין שבבעלותו הממוקמת ביבנה,כאשר הוא מציע בנוסף על התפריט המגוון של המסעדה את מנות הפסטיבל הייחודיות, כגון: בלאק ריזוטו מולים, סופלה מולים ברוטב שרימפס וסביצ'ה מולים כמנות ראשונות ומולים ברוטב דלעת ורוזמרין, מולים בקארי ירוק וחצילים ומולים בשומר ופסטיס כמנות עיקריות ועוד.

הפסטיבל יחל ב-15 לנובמבר ויימשך עד לסוף החודש ובמהלכו יוגשו בירות ויין במחירים מיוחדים לרגל הפסטיבל.

מחיר לאורח הכולל מנה ראשונה ומנה עיקרית יעמוד על 78 ש"ח כאשר כמיטב המסורת של טרין המנות הראשונות והעיקריות יוגשו בליווי לחם הבית ומבחר מטבלים וכמו-כן המנות העיקריות יוגשו בליווי צ'יפס.

מסעדת טרין
שדרות ירושלים 1 יבנה
9420974-08

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר