פסטיבל מולים, צ'יפס ובירה במסעדת טרין במשכנה החדש באשדוד

מסעדת טרין של השף יוסי סויסה, שעברה מאזור התעשייה ביבנה לחוף אשדוד, ממשיכה את המסורת, וכמדי שנה מקיימת פסטיבל מולים, צ'יפס ובירה – השנה בין התאריכים 10-31 במרץ, במחיר של 88 ש"ח לסועד

מסעדת טרין של השף יוסי סויסה, שעברה מאזור התעשייה ביבנה לחוף אשדוד, ממשיכה את המסורת, וכמדי שנה מקיימת פסטיבל מולים, צ'יפס ובירה – השנה  בין התאריכים 10-31 במרץ, במחיר של 88 ש"ח לסועד.

מנות ראשונות:
מרק מולים
מולים פופאי
מולים בבירה ובצל
מולים אסקרגו
מולים ברוטב במבה
וונגולי בשום ויין לבן
סלט וונגולי ומולים

מנות עיקריות:
מולים בחצילים על האש ושמנת
מולים ברוטב מרינייר
מולים ברוטב הדרים ורוקפור
מולים ברוטב ווסאבי וג'ינג'ר
מולים ברוטב וויסקי וסילאן
מולים ברוטב פרובנסל
פאייה וונגולי ומולים
מולים ברוטב ארטישוק ירושלמי
מולים בפסטו כוסברה
מולים ברוטב קארי ירוק ויוגורט
לינגוויני וונגולי ומולים ברוטב רוזה
וונגולי ברוטב בטטה וטימין

מסעדת טרין
חוף הקשתות, אשדוד
טל. 08-8553331
שני- חמישי: 18:00- אחרון הלקוחות, שישי- שבת: 12:00- אחרון הלקוחות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר