פסטיבל רד-קלו בייבי לובסטר בצפרה

הרד-קלו בייבי לובסטר הוא סרטן ממוצא אוסטרלי, בעל גוף כחלחל וצבתות אדומות. הוא גדל במים מתוקים וחמימים במתקן גידול ירוק לחלוטין, פרי פיתוח ישראלי של החקלאי רן מרגולין, שמגדל את הרד-קלו באופן אינטנסיבי בחוות גידול בארץ ושולח אותם תקופת טיפוח של חצי שנה בחוות טרופיות במזרח אסיה בסופה הם יגיעו למשקל של 100 גרם ויותר.

בשנה הבאה, ייוצאו סרטני הרד-קלו בפעם הראשונה לארה"ב, אירופה ורוסיה. ולמי שרוצה להבין במה מדובר,  החל מיום חמישי 9 ביולי הם מגיעים לראשונה בישראל למסעדת השף "צפרה" של אבי קונפורטי.

קונפורטי אומר כי טעמו של הרד-קלו זהה לטעמו של לובסטר שגדל במי ים, ואף משובח יותר בשל מרקמו המתמוסס בפה, שבניגוד ללובסטר המוכר אינו צמיגי כלל. קונפורטי הרכיב מהבשר העדין של הרד-קלו שלל מנות ספיישלף
 
סלט רד קלו בייבי לובסטר – פטריות אינוקי, ראו רם, ויניגרט צ'ילי תוסס ופולי סויה
רד קלו בייבי לובסטר טמפורה – פונזו שלוטס, צנוניות ופלפלים חריפים
ספרינג רול פתוח – רד קלו בייבי לובסטר קר, אבוקדו, סלרי וייטנאמי, טוביקו ורוטב נאם G
צ'או טום – רד קלו בייבי לובסטר קצוץ על קנה סוכר ועשבי תיבול טריים
רד קלו בייבי לובסטר סיגירי – ויניגרט גארם מסאלה ועגבניות לבנות
הקה (כיסון בצק טארו) במילוי רד קלו בייבי לובסטר – סויית פטריות מוקצפת
שישיטו רד קלו בייבי לובסטר וסקלופ – שישיטו, שום ופלפל שחור
אטריות זעפרן עם רד קלו בייבי לובסטר – בוק צ'ואי וציר עגבניות בנגלי

מנות הספיישל יוגשו ב"צפרה" החל מ-9 ביולי. מוצע להזמין מקומות מראש.

zepra
רח' יגאל אלון 96, תל אביב
טל. 03-6240044






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה