פסטיבל שוקולד וסדנאות בשקד

במסגרת הפסטיבל תיערך סדנת שוקולד פתוחה לקהל הרחב בניצוחה של השוקולטיירית יעל מילשטיין, הבעלים של "שוקולדה". בסדנה יילמדו טכניקות הכנה לפרלינים בצורות שונות, תוך כדי עבודה מעשית הכוללת הדגמות וליווי צמוד. בסיום הסדנה ייצאו המשתתפים עם מבחר פרלינים וטראפלס שהכינו במו ידיהם

בשקד אספרסו בר גלידריית בוטיק בנמל תל אביב, ממשיכים במסורת השנתית  ומקיימים גם השנה פסטיבל שוקולד.

במסגרת הפסטיבל תיערך סדנת שוקולד פתוחה לקהל הרחב בניצוחה של השוקולטיירית יעל מילשטיין, הבעלים של "שוקולדה". בסדנה יילמדו טכניקות הכנה לפרלינים בצורות שונות, תוך כדי עבודה מעשית הכוללת הדגמות וליווי צמוד. בסיום הסדנה ייצאו המשתתפים עם מבחר פרלינים וטראפלס שהכינו במו ידיהם.

במהלך שבוע פסטיבל השוקולד יתווספו לתפריט של שקד מנות מיוחדות של גלידה וקפה בשילוב פרלינים וטראפלס:
• כדור סורבה לימון – עם טראפלס לימונצ'אלו ושוקולד לבן
• כדור שוקולד פיסטוק – עם פרלין שוקולד לבן ופיסטוק
• כדור סורבה שוקולד מריר – טראפלס שוקולד מריר עם ברנדי
• כדור שוקולד מנטה – עם פרלין בצורת לב שוקולד מריר עם מנטה
• קפה + 3 פרלין או טראפלס לבחירה
• קפה מחוזק עם ליקר בטעמים שונים
• אריזות מיוחדות של מבחר פרלינים וטראפלס
• טעימות של פרלינים וטראפלס

פסטיבל השוקולד יימשך שבוע: 12 עד 19 בפברואר
סדנא לקהל הרחב תתקיים ביום שישי 19.2.2010 בשעה 12:00 ובשעה 13:00
.

"שקד", אספרסו-בר גלידריית בוטיק
האנגר 7, נמל ת"א
טל.  03-5465858
כל השבוע כל היממה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר