פסטיבל "שורשים" החודש בניצוחו של השף איציק מזרחי במלון ענבל ירושלים

בין התאריכים 4 בפברואר עד 8 במרץ מזמין השף איציק מזרחי ממלון "ענבל" בירושלים, לצאת איתו למסע שורשים קולינרי עם תבשילי ומטעמי ירקות השורש,
בין האטרקציות של פסטיבל "שורשים" במלון ענבל: ארוחת ערב בתפריט טעימות ייחודי במסעדת "סופיה" שבמלון, ארוחת בוקר שורשית לכל אורחי המלון, תפריט סלטים ומרקי שורש בלובי המלון – במשך כל שעות היום.

המלון גם מקיים תחרות מתכונים למי שיש להם מתכון משפחתי לירקות שורש, שעובר מדור לדור במשפחה.
התחרות מתקיימת בשיתוף אתר המסעדות 2EAT – והפרס בה יום בישול מיוחד במלון שיוענק לשלושת המתכונים המעניינים ביותר. ניתן לשלוח מתכונים לכתובת אתר הפסטיבל: www.inbalhotel.com/rootsfestival

תפריט טעימות במסעדת "סופיה":
§ נפוליאון קרם פטרוזיליה וסלמון מעושן ברוטב חזרת
§ גבינת עזים פריכה במעטפת פרחי קישוא על מצע גזר אורגני ולפת
§ מרק שורש סלרי וטרטר ירקות שורשעם ג'ינג'ר כבוש
§ פילה דג לברק על מצע ארטישוק ירושלמי
§ צנוניות מוקפצות וסלק עם רוטב בצלצלי שאלוט
§ גלידת זנגביל עם זביון וקינמון בשילוב פירות וקרסט שקדים
ארוחה במסעדת "סופיה" במסגרת פסטיבל שורשים – 139 ₪ לאדם

תפריט "שורשים" לארוחת בוקר:
§ פנקייק בטטה
§ פירה שורש סלרי
§ אנטי פסטי ירקות שורש
§ בלינצ'ס במלית ירקות גזר וסלרי
§ קיש כרישה ובצל
§ עוגת גזר
§ עוגת דלעת

מזנון מרקים בלובי מלון "ענבל":
§ מרק שורש סלרי ופטרוזיליה
§ מרק בטטה, ניחוח ריחן
§ מרק ירקות שורש ועגבניות תמר

סלטים:
§ סלט ארטישוק צעיר בשילוב תפוח אדמה וסלק, עם אגוזי פקאן ועלי רוקט
§ פלחי בטטה צלויה עם עלי אנדיב ביוגורט ועלי ריחן


מלון ענבל
ז'בוטינסקי 3, ירושלים (חנייה חינם במקום)
טל. 02-6756688
www.inbalhotel.com






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה