פסטיבל "שורשים" החודש בניצוחו של השף איציק מזרחי במלון ענבל ירושלים

המלון גם מקיים תחרות מתכונים למי שיש להם מתכון משפחתי לירקות שורש, שעובר מדור לדור במשפחה. התחרות מתקיימת בשיתוף אתר המסעדות 2EAT – והפרס בה יום בישול מיוחד במלון שיוענק לשלושת המתכונים המעניינים ביותר

בין התאריכים 4 בפברואר עד 8 במרץ מזמין השף איציק מזרחי ממלון "ענבל" בירושלים, לצאת איתו למסע שורשים קולינרי עם תבשילי ומטעמי ירקות השורש,
בין האטרקציות של פסטיבל "שורשים" במלון ענבל: ארוחת ערב בתפריט טעימות ייחודי במסעדת "סופיה" שבמלון, ארוחת בוקר שורשית לכל אורחי המלון, תפריט סלטים ומרקי שורש בלובי המלון – במשך כל שעות היום.

המלון גם מקיים תחרות מתכונים למי שיש להם מתכון משפחתי לירקות שורש, שעובר מדור לדור במשפחה.
התחרות מתקיימת בשיתוף אתר המסעדות 2EAT – והפרס בה יום בישול מיוחד במלון שיוענק לשלושת המתכונים המעניינים ביותר. ניתן לשלוח מתכונים לכתובת אתר הפסטיבל: www.inbalhotel.com/rootsfestival

תפריט טעימות במסעדת "סופיה":
§ נפוליאון קרם פטרוזיליה וסלמון מעושן ברוטב חזרת
§ גבינת עזים פריכה במעטפת פרחי קישוא על מצע גזר אורגני ולפת
§ מרק שורש סלרי וטרטר ירקות שורשעם ג'ינג'ר כבוש
§ פילה דג לברק על מצע ארטישוק ירושלמי
§ צנוניות מוקפצות וסלק עם רוטב בצלצלי שאלוט
§ גלידת זנגביל עם זביון וקינמון בשילוב פירות וקרסט שקדים
ארוחה במסעדת "סופיה" במסגרת פסטיבל שורשים – 139 ₪ לאדם

תפריט "שורשים" לארוחת בוקר:
§ פנקייק בטטה
§ פירה שורש סלרי
§ אנטי פסטי ירקות שורש
§ בלינצ'ס במלית ירקות גזר וסלרי
§ קיש כרישה ובצל
§ עוגת גזר
§ עוגת דלעת

מזנון מרקים בלובי מלון "ענבל":
§ מרק שורש סלרי ופטרוזיליה
§ מרק בטטה, ניחוח ריחן
§ מרק ירקות שורש ועגבניות תמר

סלטים:
§ סלט ארטישוק צעיר בשילוב תפוח אדמה וסלק, עם אגוזי פקאן ועלי רוקט
§ פלחי בטטה צלויה עם עלי אנדיב ביוגורט ועלי ריחן


מלון ענבל
ז'בוטינסקי 3, ירושלים (חנייה חינם במקום)
טל. 02-6756688
www.inbalhotel.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר