פסטיבל "שף תאכל" באיזור השפלה והדרום חוזר שנית – 79 ש"ח לארוחת 3 מנות

25 מהמסעדות מאיזור השפלה והדרום מתאחדות שנית ויוצאות בפסטיבל "שף תאכל".
מסעדות ושפים מרחבי האזור והמתחמים השונים בו יקיימו חגיגה קולינרית של טעמים וניחוחות, מתוך תפריט ייחודי שנבנה עבור הפסטיבל במחיר 79 ש"ח בלבד לסועד, הכולל מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה, החל מ- 14 עד 23 במאי.

הפסטיבל מקיף קשת רחבה של מסעדות, מהן מסעדות גורמה, מסעדות שף, מסעדות כשרות, ומסעדות אתניות אותנטיות.

הפסטיבל כולל את מתחם ראשל"צ והמסעדות בו (LOFT, עגול, ברילוצ'ה, הצדף, אל גאוצ'ו, אספרסו בר, רפאלו ואווזי); מתחם רחובות, נס ציונה וישובי הסביבה (עם המסעדות אידה וסוזן, אורו, ים, פביאן, ויצמן 22, טוקופיה, פואגו, בדולינה ופפרדלה); מתחם אשדוד (עם המסעדות בלזק, ערביקה, טוקיו שנחאי וכן סניף בת ים של טוקיו שנחאי); מתחם באר שבע (עם המסעדות אחוזת הלפרין, ערביקה); ומסעדות נוספות על אם הדרך כגון טרין ביבנה, כרמים במושב סגולה, וגספצ'יו באשקלון.


לפניכם הצצה לחלק מהמנות שיוגשו במסעדות במהלך ימי הפסטיבל:
השף קובי דלל ממסעדת טוקופיה יציע מקלוני בשר כבש על סלט חמצמץ של עגבניות וטחינה לבנה.
השף ברק אליה ממסעדת לופט יציע פילה סלמון במעטפת בטטה ועלי מנגולד, ברוטב חמאה ויין לבן.
השף יוסי סוויסה ממסעדת טרין יציע פילה ברבוניה במרינדה על רול טמפורה בירקות שורש וכוסברה.
השף גיא פרץ, יועץ קולינרי למסעדת אורו, יציע טאג'ין עוף בקינרס.
השף סהר רפאל ממסעדת כרמים יציע סוכריית אנטיאס – ראו מתכון במדור המתכונים של "אכול ושאטו".
שף מסעדת גספצ'יו, גיא פרץ, יציע קדאיף קוקוס – אטריות קדאיף פריכות במלית קרם קוקו לופו ותמרים רכים,בליווי מיני מלאבי שושנים וקולי פירות יער.

ניתן ללוות את ארוחת הפסטיבל ביינות לבנים ואדומים מ"הסדרה האזורית" מבית "יקבי כרמל", שהנה מנותנות החסות לאירוע, שיוצעו במחירים אטרקטיבים.


לפרטים נוספים אודות הפסטיבל:
חברת "פה אחד"
טל. 03-6912540
ובאתר הפסטיבל:
www.rest.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה