פסטיבל תשוקת השוקולד בקניון רחובות ובקניון הגדול בפ"ת

הפסטיבל מאורגן ע"י קבוצת קניוני ישראל, ויכלול משקאות שוקולד, ליקרים משוקולד, זרי פרחים משוקולד, מגוון פרלינים, פונדו, טראפלס, סדנאות הכנת פרלינים להורים ולילדים, טיפים ועצות לשימור שוקולד

פסטיבל תשוקת השוקולד יתקיים בתאריכים 10 ו- 11 בינואר 2008 בקניון רחובות, ביל"ו 2, רחובות, ובתאריכים 17 ו- 18 בינואר 2008 בקניון הגדול בפ"ת, רח' ז'בוטינסקי 72.

הפסטיבל מאורגן ע"י קבוצת קניוני ישראל, בעלת שני הקניונים, ויכלול משקאות שוקולד, ליקרים משוקולד, זרי פרחים משוקולד, מגוון פרלינים, פונדו, טראפלס, סדנאות הכנת פרלינים להורים ולילדים, טיפים ועצות לשימור שוקולד.

שעות הפסטיבל בקניון רחובות:
ביום חמישי 10 בינואר: בין השעות 16:00 – 22:00,
ביום שישי 11 בינואר: בין השעות 9:30 – 15:00
במקום 28 חניות נכים, והקניון עצמו נגיש לגמרי.

שעות הפסטיבל בקניון הגדול בפ"ת:
ביום חמישי 17 בינואר: בין השעות 12:00 – 22:00
ביום שישי 18 בינואר: בין השעות 9:00 – 15:00
במקום חניות נכים, והקניון עצמו נגיש לגמרי.

במסגרת הפסטיבל יהיו עשרות דוכנים ואטרקציות מיוחדות של שוקולד איכותי ומוצריו, בשיתוף שוקולטיירים מובילים, אשר ידגימו ויציגו את החידושים בתחום היצירה בשוקולד: פיסול, הכנת שיפודי פירות מצופי שוקולד, זרי פרחים מתוקים, זרי כלה, משחקים עם שוקולד, משקאות שוקולד מחממים, פרלינים, טראפלים, עוגות, קינוחים ועוד.

כמו כן יתקיימו במסגרת הפסטיבל:
· סדנאות ילדים ומבוגרים – סדנת מפעל שוקולד המשלבת פעילות משותפת של הורים וילדים על מנת לאפשר זמן איכות מתוק יחדיו וסדנת הכנת פרלינים למבוגרים. את הסדנאות ינחו שוקולטריים מומחים שיסבירו וידגימו את שלבי הכנת הפרלינים וכל משתתף יקבל במתנה שוקולד מעוצב מעשה ידיו.
· הדגמות וטעימות – שוקולטריים מומחים יערכו הדגמות תוך שימוש בשוקולד גורמה בסגנון אירופאי, המיוצר משוקולד בלגי משובח בעבודת יד, דוגמת: פרלינים, טראפלס, ועיצובים ייחודיים ומקוריים משוקולד עם הקדשה אישית, כגון לבבות, בתים, כדורגל, חיות שונות וכו'. הקהל מוזמן לטעום ולהתענג.
· תצוגת זרי ממתקים – שזירת זרי ממתקים העשויים מפרלינים איכותיים, סוכריות גומי וממתקים טעימים וצבעוניים נוספים. הזרים מעוצבים בסגנונות שונים, מעדינים ושלווים דרך זרי כלות ועד זרים ססגוניים ושובבים. בנוסף יוצגו שיפודי פירות בציפוי שוקולד.

בין השוקולטריים המציגים:
· גלית אלפר בעלת "גליתא" – שלמדה שלוש שנים מהבלגים את סודותיו של השוקולד
·לימור דרוקר בעלת "סארינה" – עבדה כמורה לאנגלית, ובשש השנים האחרונות למדה בגרמניה שוקולטריה. מייצרת מגוון פרלינים, טראפלס ופונדו להכנה עצמית, ומעבירה סדנאות במגוון נושאים מעולם השוקולד
· דני כהן בעל "מתקתק" – השוזר את אהבת השוקולד למלאכת האומנות, באמצעות זרי ממתקים עשויים מפרלינים, סוכריות צבעוניות, ושאר מיני ממתקים
· רואי גרשון בעל "רוי שוקולדים" – בעבר איש היי-טק, וכיום מייצר שוקולדים בעבודת יד ומעביר סדנאות פיסול אירוטי בשוקולד.

כל הפעילויות ללא תשלום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר