פסטל בשר ומצות

 

לקראת ליל הסדר מציעים ברשת הדיור המוגן בית בלב, מקבוצת מכבי שירותי בריאות, מתכון טעים במיוחד של פסטל בשר ומצות. המתכון לקוח מתוך ספר המתכונים של דיירי הרשת

חומרים לבשר:
1/2 ק”ג בשר טחון
בצל גדול קצוץ
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל, אבקת מרק
1/4 כוס שמן

אופן ההכנה:
מטגנים בצל, מוסיפים את הבשר הטחון ומשחימים ללא הוספת מים.
מוסיפים את הפטרוזיליה והתבלינים וממשיכים לבשל.

חומרים לפסטל:
מצות, ביצים (לכל 2 מצות ביצה אחת)
מלח, פלפל, אבקת מרק
 
אופן הכנת הפסטל:
משרים מצות במים וסוחטים.
מוסיפים ביצים ותבלינים.
מורחים שמן בתבנית האפיה.
יוצרים שכבה של מצות, שכבת בשר ושוב שכבת מצות.
מורחים על השכבה האחרונה שכבת חלבון.
אופים עד שמשחים.

שולה ישראל שווילי היא דיירת בבית בלב רמת השרון, דיור מוגן מקבוצת מכבי שירותי בריאות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה