פסטרמה בקר ברוטב יין אדום

רכיבים לבשר:נתח פסטרמה אסאדו בקר או בליק בקר של מעדני מניהרכיבים לרוטב:3/4 כוס יין אדום / לבן2 בצלים בינוניים קצוצים גס לקוביות1/2 ליטר ציר בקר (כף וחצי גדושה של משחת ציר בקר לחצי ליטר מים חמים)2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצהגבעול סלרי קצוץ25 גרם רצועות פטריות שמפיניון קצוצות15 גרם קמח50 גרם חמאה2 כפיות מיץ לימוןפלפל שחור לפי הטעםמלח לפי הטעםאופן הכנת הרוטב:מטגנים בשמן את הבצל החתוך עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את ציר הבקר הפטרוזיליה הסלרי ופיטריות השמפיניון ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה למשך שעה.מוסיפים את היין ומלח לפי הטעם ומביאים לרתיחה שנייה. מוסיפים את הקמח החמאה ומבשלים למשך כ-15 דקות תוך כדי ערבוב.מוסיפים מיץ לימון ופלפל לפי הטעם.מסננים את הרוטב במסננת ומגישים אותו חם על הפסטרמה.אופן הכנת הפסטרמה:יש לחמם את הפסטרמה בתנור בטמפרטורה של 150 מעלות למשך 25 דקות.לפרוס את הבשר לפרוסות ולצקת עליו את הרוטב.מומלץ לקשט את המנה עם ירקות מאודים. המנה מתאימה במיוחד להגשה בתוספת אורז או שעועית ירוקה.

רכיבים לבשר:
נתח פסטרמה אסאדו בקר או בליק בקר של מעדני מניה

רכיבים לרוטב:
3/4 כוס יין אדום / לבן
2 בצלים בינוניים קצוצים גס לקוביות
1/2 ליטר ציר בקר (כף וחצי גדושה של משחת ציר בקר לחצי ליטר מים חמים)
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
גבעול סלרי קצוץ
25 גרם רצועות פטריות שמפיניון קצוצות
15 גרם קמח
50 גרם חמאה
2 כפיות מיץ לימון
פלפל שחור לפי הטעם
מלח לפי הטעם

אופן הכנת הרוטב:
מטגנים בשמן את הבצל החתוך עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את ציר הבקר הפטרוזיליה הסלרי ופיטריות השמפיניון ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה למשך שעה.
מוסיפים את היין ומלח לפי הטעם ומביאים לרתיחה שנייה.
מוסיפים את הקמח החמאה ומבשלים למשך כ-15 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים מיץ לימון ופלפל לפי הטעם.
מסננים את הרוטב במסננת ומגישים אותו חם על הפסטרמה.

אופן הכנת הפסטרמה:
יש לחמם את הפסטרמה בתנור בטמפרטורה של 150 מעלות למשך 25 דקות.
לפרוס את הבשר לפרוסות ולצקת עליו את הרוטב.
מומלץ לקשט את המנה עם ירקות מאודים.
המנה מתאימה במיוחד להגשה בתוספת אורז או שעועית ירוקה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר