fbpx

פסטרמה הודו עם ענבים

רכיבים:650 גר' נתח פסטרמה הודו 400 גר' ענבים שחורים ללא חרצניםחצי כוס יין אדום יבששן שום טרי כתוש30 גר' חמאהעלי נענע לקישוטמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה:לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות.לערבב את השום עם המלח והפלפל ולמרוח על הפסטרמה.מניחים על תבנית מרוחה בשמן ואופים במשך 20-30 דקות.יש להוציא את הפסטרמה כאשר מתקבל על גב הנתח גוון זהוב כהה.את הנוזל הניגר מהבשר במהלך הבישול יש לצקת מחדש על הפסטרמה כל 5 דקות למניעת התייבשות.5-7 דקות לפני שהבשר מוכן מוסיפים את היין האדום והענבים.מקשטים בעלי נענע.מומלץ להגיש את המנה עם אורז או תפוח אדמה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים:
650 גר' נתח פסטרמה הודו
400 גר' ענבים שחורים ללא חרצנים
חצי כוס יין אדום יבש
שן שום טרי כתוש
30 גר' חמאה
עלי נענע לקישוט
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות.
לערבב את השום עם המלח והפלפל ולמרוח על הפסטרמה.
מניחים על תבנית מרוחה בשמן ואופים במשך 20-30 דקות.
יש להוציא את הפסטרמה כאשר מתקבל על גב הנתח גוון זהוב כהה.
את הנוזל הניגר מהבשר במהלך הבישול יש לצקת מחדש על הפסטרמה כל 5 דקות למניעת התייבשות.
5-7 דקות לפני שהבשר מוכן מוסיפים את היין האדום והענבים.
מקשטים בעלי נענע.
מומלץ להגיש את המנה עם אורז או תפוח אדמה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר