פסטת ארבעת הגבינות ושרימפס

 

המצרכים
500 גרם פסטה
50 גרם חמאה
50 גרם גבינת קשקבל מגורד
50 גרם גבינת רוקפור מגורד
50 גרם מוצרלה מעושנת מגורד
1 מיכל שמנת מתוקה
כפית פלפל ארבע העונות
6 שיני שום גדולות כתושות
28 יחידות שרימפס מנוקה ללא ראש ושריון
1/2 כוס יין לבן יבש

הוראות הכנה
הרוטב
ממיסים במחבת כבדה חמאה.
מוסיפים את החסילונים ואת השום ומערבבים.
מוסיפים את היין הלבן למחבת ואז מוסיפים את השמנת והגבינות.
בוזקים מעל את הפלפל ומערבבים עד שהרוטב הופך אחיד.

הפסטה
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומעבירים לקערת פסטה מחוממת, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה