פסטת ארבעת הגבינות ושרימפס

המצרכים500 גרם פסטה50 גרם חמאה50 גרם גבינת קשקבל מגורד 50 גרם גבינת רוקפור מגורד50 גרם מוצרלה מעושנת מגורד1 מיכל שמנת מתוקהכפית פלפל ארבע העונות6 שיני שום גדולות כתושות28 יחידות שרימפס מנוקה ללא ראש ושריון1/2 כוס יין לבן יבשהוראות הכנההרוטבממיסים במחבת כבדה חמאה.מוסיפים את החסילונים ואת השום ומערבבים.מוסיפים את היין הלבן למחבת ואז מוסיפים את השמנת והגבינות.בוזקים מעל את הפלפל ומערבבים עד שהרוטב הופך אחיד.הפסטהמבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומעבירים לקערת פסטה מחוממת, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.

המצרכים
500 גרם פסטה
50 גרם חמאה
50 גרם גבינת קשקבל מגורד
50 גרם גבינת רוקפור מגורד
50 גרם מוצרלה מעושנת מגורד
1 מיכל שמנת מתוקה
כפית פלפל ארבע העונות
6 שיני שום גדולות כתושות
28 יחידות שרימפס מנוקה ללא ראש ושריון
1/2 כוס יין לבן יבש

הוראות הכנה
הרוטב
ממיסים במחבת כבדה חמאה.
מוסיפים את החסילונים ואת השום ומערבבים.
מוסיפים את היין הלבן למחבת ואז מוסיפים את השמנת והגבינות.
בוזקים מעל את הפלפל ומערבבים עד שהרוטב הופך אחיד.

הפסטה
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומעבירים לקערת פסטה מחוממת, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר