פפאיה בזוקה ברוקפור בשמן מנטה

החומרים1 פפאיה 200 גרם רוקפור1 צרור נענע קצוצהחצי כוס שמן אגוזים1 כף דבש אופן ההכנהלגרד את הגבינה על פלחי הפפאיה המנוקה ולהכניס לתנור בחום 200-180 מעלות למשך 20 דקות.במקביל לחמם את השמן, להוסיף את הנענע ולבשל על אש נמוכה כ-10דקות.לצנן ולהגיש את הפפאיה במרכז הצלחת, לעטר בשמן המנטה ובעלי מנטה.

החומרים
1 פפאיה
200 גרם רוקפור
1 צרור נענע קצוצה
חצי כוס שמן אגוזים
1 כף דבש

אופן ההכנה
לגרד את הגבינה על פלחי הפפאיה המנוקה ולהכניס לתנור בחום 200-180 מעלות למשך 20 דקות.

במקביל לחמם את השמן, להוסיף את הנענע ולבשל על אש נמוכה כ-10דקות.

לצנן ולהגיש את הפפאיה במרכז הצלחת, לעטר בשמן המנטה ובעלי מנטה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר