חומרים ל- 4 סועדים:
פלפל אדום – 2
גבינת פטה- 100 גרם
פרורי לחם – 200 גרם
ביצים
טימין – כפית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:–
אופים את הפלפלים כ-20 דקות בתנור.
מקלפים אותם ומגלגלים לתוכם את גבינת הפטה עם התבלינים.
מצפים עם ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.
מומלץ להגיש חם עם רוטב יוגורט ליד.
פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010
פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il
ובאתר שף תאכל www.chef-tochal.co.il
או בטל. 03-6912540