פפרוני ריפייני

חומרים ל- 4 סועדים:פלפל אדום – 2גבינת פטה- 100 גרםפרורי לחם – 200 גרםביצים טימין – כפיתמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה:– אופים את הפלפלים כ-20 דקות בתנור. מקלפים אותם ומגלגלים לתוכם את גבינת הפטה עם התבלינים. מצפים עם ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק. מומלץ להגיש חם עם רוטב יוגורט ליד.פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il ובאתר שף תאכל www.chef-tochal.co.ilאו בטל. 03-6912540

חומרים ל- 4 סועדים:
פלפל אדום – 2
גבינת פטה- 100 גרם
פרורי לחם – 200 גרם
ביצים
טימין – כפית
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
אופים את הפלפלים כ-20 דקות בתנור.
מקלפים אותם ומגלגלים לתוכם את גבינת הפטה עם התבלינים.
מצפים עם ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.
מומלץ להגיש חם עם רוטב יוגורט ליד.

פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010
פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il
ובאתר שף תאכל www.chef-tochal.co.il
או בטל. 03-6912540

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר