פקורה – Pakora

חומריםרבע כרובית חתוכה קטן מאוד1 תפו"א מבושל חתוך לפלחים1 בצל קצוץ לרצועות1 גזר חתוך דק לרצועותאפשר להוסיף גם 1 כוס כרוב קצוץ לרצועות קטנות ופלפל חריף ירוק קצוץ לרצועות דקותחצי כפית גרגרי כמוןאחת ורבע כפית מלחחצי כפית אבקת כוסברהחצי כפית זרעי כוסברהרבע כפית אבקת סלרי5 כפות קמח חומוסרבע כוס מיםאופן הכנהלערבב הכל ביחד ולפזר בווק משומן כמויות קטנות כל פעם עד שזה יהיה קריספי.

חומרים
רבע כרובית חתוכה קטן מאוד
1 תפו"א מבושל חתוך לפלחים
1 בצל קצוץ לרצועות
1 גזר חתוך דק לרצועות
אפשר להוסיף גם 1 כוס כרוב קצוץ לרצועות קטנות ופלפל חריף ירוק קצוץ לרצועות דקות
חצי כפית גרגרי כמון
אחת ורבע כפית מלח
חצי כפית אבקת כוסברה
חצי כפית זרעי כוסברה
רבע כפית אבקת סלרי
5 כפות קמח חומוס
רבע כוס מים

אופן הכנה
לערבב הכל ביחד ולפזר בווק משומן כמויות קטנות כל פעם עד שזה יהיה קריספי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר