פקורה – Pakora

 

חומרים
רבע כרובית חתוכה קטן מאוד
1 תפו”א מבושל חתוך לפלחים
1 בצל קצוץ לרצועות
1 גזר חתוך דק לרצועות
אפשר להוסיף גם 1 כוס כרוב קצוץ לרצועות קטנות ופלפל חריף ירוק קצוץ לרצועות דקות
חצי כפית גרגרי כמון
אחת ורבע כפית מלח
חצי כפית אבקת כוסברה
חצי כפית זרעי כוסברה
רבע כפית אבקת סלרי
5 כפות קמח חומוס
רבע כוס מים

אופן הכנה
לערבב הכל ביחד ולפזר בווק משומן כמויות קטנות כל פעם עד שזה יהיה קריספי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה