פראפלה טריו בזיתים ואורוגולה

 

8 – 6 מנות

החומרים
500 גרם פסטה פארפאלה טריו אסם פרפקטו. מבושלת ע"פ הוראות ההכנה מסוננת ומעורבבת עם 2 כפות שמן זית.
רבע כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
קורט צ'ילי חריף
חצי כוס טבעות זיתים ירוקים
חצי כוס טבעות זיתים שחורים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
חצי כוס בזיליקום קצוץ דק
2 עגבניות מוצקות מגורענות וקצוצות.
צרור אורגולה פריך, מנוקה מגבעולים קשים, וקצוץ גס
מלח ופלפל שחור גרוס טרי

להגשה: כדורוני גבינת מוצרלה טרייה (כ–150 גרם) ומעט בצל ירוק קצוץ

ההכנה
מחממים שמן במחבת ומטגנים את השום והצ'ילי כדקה, על אש נמוכה.

מוסיפים את הזיתים ומבשלים תוך ערבוב, עוד 2 דקות.

מוסיפים פטרוזיליה, בזיליקום ואת העגבניות ומערבבים עוד 2 דקות. מסירים מן האש.

מערבבים את הרוטב עם הפסטה והאורוגולה ומתקנים תיבול.

מגישים מיד עם כדורוני המוצרלה והבצל הירוק.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה