פראפלה טריו בזיתים ואורוגולה

8 – 6 מנותהחומרים500 גרם פסטה פארפאלה טריו אסם פרפקטו. מבושלת ע"פ הוראות ההכנה מסוננת ומעורבבת עם 2 כפות שמן זית.רבע כוס שמן זית3 שיני שום כתושותקורט צ'ילי חריףחצי כוס טבעות זיתים ירוקים חצי כוס טבעות זיתים שחורים חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דקחצי כוס בזיליקום קצוץ דק2 עגבניות מוצקות מגורענות וקצוצות.צרור אורגולה פריך, מנוקה מגבעולים קשים, וקצוץ גסמלח ופלפל שחור גרוס טרילהגשה: כדורוני גבינת מוצרלה טרייה (כ–150 גרם) ומעט בצל ירוק קצוץההכנהמחממים שמן במחבת ומטגנים את השום והצ'ילי כדקה, על אש נמוכה.מוסיפים את הזיתים ומבשלים תוך ערבוב, עוד 2 דקות.מוסיפים פטרוזיליה, בזיליקום ואת העגבניות ומערבבים עוד 2 דקות. מסירים מן האש.מערבבים את הרוטב עם הפסטה והאורוגולה ומתקנים תיבול.מגישים מיד עם כדורוני המוצרלה והבצל הירוק.

8 – 6 מנות

החומרים
500 גרם פסטה פארפאלה טריו אסם פרפקטו. מבושלת ע"פ הוראות ההכנה מסוננת ומעורבבת עם 2 כפות שמן זית.
רבע כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
קורט צ'ילי חריף
חצי כוס טבעות זיתים ירוקים
חצי כוס טבעות זיתים שחורים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
חצי כוס בזיליקום קצוץ דק
2 עגבניות מוצקות מגורענות וקצוצות.
צרור אורגולה פריך, מנוקה מגבעולים קשים, וקצוץ גס
מלח ופלפל שחור גרוס טרי

להגשה: כדורוני גבינת מוצרלה טרייה (כ–150 גרם) ומעט בצל ירוק קצוץ

ההכנה
מחממים שמן במחבת ומטגנים את השום והצ'ילי כדקה, על אש נמוכה.

מוסיפים את הזיתים ומבשלים תוך ערבוב, עוד 2 דקות.

מוסיפים פטרוזיליה, בזיליקום ואת העגבניות ומערבבים עוד 2 דקות. מסירים מן האש.

מערבבים את הרוטב עם הפסטה והאורוגולה ומתקנים תיבול.

מגישים מיד עם כדורוני המוצרלה והבצל הירוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר