פרגיות בטקילה ורוטב חריף מתוק

מספר מנות: 4חומרים1 חבילה שיפודי עוףרוטב לעוף חריף מתוק – פלפל שום תאילנדי של אוליביהחצי כוס טקילהחצי כוס מיץ תפוזיםפלפל שחור גרוסמלחאופן ההכנה1. בקערה גדולה מניחים רוטב לעוף חריף מתוק, טקילה, מיץ תפוזים, מתבלים ומערבבים היטב. 2. מניחים את השיפודים במרינדה, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר ל- 12 שעות.3. צולים על גריל פחמים את השיפודים ל- 5 דקות כל צד.

מספר מנות: 4

חומרים
1 חבילה שיפודי עוף
רוטב לעוף חריף מתוק – פלפל שום תאילנדי של אוליביה
חצי כוס טקילה
חצי כוס מיץ תפוזים
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה
1. בקערה גדולה מניחים רוטב לעוף חריף מתוק, טקילה, מיץ תפוזים, מתבלים ומערבבים היטב.

2. מניחים את השיפודים במרינדה, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר ל- 12 שעות.

3. צולים על גריל פחמים את השיפודים ל- 5 דקות כל צד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר