פרגיות בטריאקי על מצע של שערות בטטה

להכנת הרוטב:מצרכים" 5 יח' בצל 5 יח' גזר 5 יח' גמבה 1 ק"ג סוכר חום 1 ליטר סויה שחורה185 גר' ג'ינג'ר כבוש ½ ליטר מרין 2 כפות שום כתוש מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה: יש לקלות היטב את כל הירקות, להוסיף את כל המצרכים ולבשל כשעתיים, לטחון את כל החומרים, לסנן היטב ולשמור בחימום. להכנת המנה:מצרכים: 2 יח' סטייק פרגית נקי משומן 1 יח' בטטה אופן ההכנה: לצלות את הפרגיות כ- 4-5 דקות מכל צד, לתבל במלח ים, להניח על צלחת ולמרוח את הרוטב מעל. לחתוך את הבטטה לשערות דקות, לטגן בשמן עמוק,ולהוסיף למנה. ממתכוני פסטיבל "שף תאכל" של מסעדות באיזור השפלה והדרום, 14-23 במאי 2006

להכנת הרוטב:
מצרכים"
5 יח' בצל
5 יח' גזר
5 יח' גמבה
1 ק"ג סוכר חום
1 ליטר סויה שחורה
185 גר' ג'ינג'ר כבוש
½ ליטר מרין
2 כפות שום כתוש
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
יש לקלות היטב את כל הירקות, להוסיף את כל המצרכים ולבשל כשעתיים, לטחון את כל החומרים, לסנן היטב ולשמור בחימום.

להכנת המנה:
מצרכים:
2 יח' סטייק פרגית נקי משומן
1 יח' בטטה

אופן ההכנה:
לצלות את הפרגיות כ- 4-5 דקות מכל צד, לתבל במלח ים, להניח על צלחת ולמרוח את הרוטב מעל.
לחתוך את הבטטה לשערות דקות, לטגן בשמן עמוק,ולהוסיף למנה.




ממתכוני פסטיבל "שף תאכל" של מסעדות באיזור השפלה והדרום, 14-23 במאי 2006






כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר