fbpx

פרגיות בטריאקי על מצע של שערות בטטה

להכנת הרוטב:מצרכים" 5 יח' בצל 5 יח' גזר 5 יח' גמבה 1 ק"ג סוכר חום 1 ליטר סויה שחורה185 גר' ג'ינג'ר כבוש ½ ליטר מרין 2 כפות שום כתוש מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה: יש לקלות היטב את כל הירקות, להוסיף את כל המצרכים ולבשל כשעתיים, לטחון את כל החומרים, לסנן היטב ולשמור בחימום. להכנת המנה:מצרכים: 2 יח' סטייק פרגית נקי משומן 1 יח' בטטה אופן ההכנה: לצלות את הפרגיות כ- 4-5 דקות מכל צד, לתבל במלח ים, להניח על צלחת ולמרוח את הרוטב מעל. לחתוך את הבטטה לשערות דקות, לטגן בשמן עמוק,ולהוסיף למנה. ממתכוני פסטיבל "שף תאכל" של מסעדות באיזור השפלה והדרום, 14-23 במאי 2006
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

להכנת הרוטב:
מצרכים"
5 יח' בצל
5 יח' גזר
5 יח' גמבה
1 ק"ג סוכר חום
1 ליטר סויה שחורה
185 גר' ג'ינג'ר כבוש
½ ליטר מרין
2 כפות שום כתוש
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
יש לקלות היטב את כל הירקות, להוסיף את כל המצרכים ולבשל כשעתיים, לטחון את כל החומרים, לסנן היטב ולשמור בחימום.

להכנת המנה:
מצרכים:
2 יח' סטייק פרגית נקי משומן
1 יח' בטטה

אופן ההכנה:
לצלות את הפרגיות כ- 4-5 דקות מכל צד, לתבל במלח ים, להניח על צלחת ולמרוח את הרוטב מעל.
לחתוך את הבטטה לשערות דקות, לטגן בשמן עמוק,ולהוסיף למנה.




ממתכוני פסטיבל "שף תאכל" של מסעדות באיזור השפלה והדרום, 14-23 במאי 2006






Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר