לשני סועדים
חומרים:
3 נתחי פרגיות
מלח
פלפל
שום
רבע כוס יין לבן
חמאה / מחמאה
בצל ירוק
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
לוקחים את נתחי הפרגיות ומקפיצים על מחבת לוהטת עם מלח, פלפל ושום (לפי הטעם) עד כדי השחמה.
מוסיפים את רבע כוס היין הלבן, ומקפיצים למשך 1-3 דקות עד שהיין מתאדה.
מוסיפים חמאה או מחמאה, בצל ירוק חתוך ופטרוזיליה קצוצה. מקפיצים למשך דקה נוספת עד שהחמאה נמסה, ומגישים בשילוב עם סלט ירוק קצוץ.