פרגיות ביין ושום

 

לשני סועדים

חומרים:
3 נתחי פרגיות
מלח
פלפל
שום
רבע כוס יין לבן
חמאה / מחמאה
בצל ירוק
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
לוקחים את נתחי הפרגיות ומקפיצים על מחבת לוהטת עם מלח, פלפל ושום (לפי הטעם) עד כדי השחמה.
מוסיפים את רבע כוס היין הלבן, ומקפיצים למשך 1-3 דקות עד שהיין מתאדה.
מוסיפים חמאה או מחמאה, בצל ירוק חתוך ופטרוזיליה קצוצה. מקפיצים למשך דקה נוספת עד שהחמאה נמסה, ומגישים בשילוב עם סלט ירוק קצוץ.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה