fbpx

פרגיות בעשבי תיבול ושום

מצרכים500 גרם פרגיות עוף, חתוכות לשלושה חלקים 2 כפות שמן זית3 כפות מיץ לימון סחוט טרי1 כף קליפת לימון מגורדת3 שיני שום קצוצות2 כפות עלי טימין2 כפות עלי רוזמרין קצוצים דק5 עלי מרווה קצוצים דקחצי כוס פטרוזיליה קצוצה דקמלח, פלפל שחור טחון טריהכנה-מערבבים בקערה את נתחי הפרגיות עם כל שאר החומרים ומשהים כשעה לפחות.-משחילים את הפרגיות על שיפודי במבו קטנים.-מתיזים "פאם שמן זית" על מחבת טפלון כבדה וכשהמחבת חמה מאד, מניחים בתוכה את שיפודי הפרגיות ומטגנים כשלוש ארבע דקות מכל צד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
500 גרם פרגיות עוף, חתוכות לשלושה חלקים
2 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 כף קליפת לימון מגורדת
3 שיני שום קצוצות
2 כפות עלי טימין
2 כפות עלי רוזמרין קצוצים דק
5 עלי מרווה קצוצים דק
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי

הכנה
-מערבבים בקערה את נתחי הפרגיות עם כל שאר החומרים ומשהים כשעה לפחות.

-משחילים את הפרגיות על שיפודי במבו קטנים.

-מתיזים "פאם שמן זית" על מחבת טפלון כבדה וכשהמחבת חמה מאד, מניחים בתוכה את שיפודי הפרגיות ומטגנים כשלוש ארבע דקות מכל צד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר