פרגיות בתבליני קייג'ין עם סלט קולסלאו של אגסים

יובל בר-נר "איש האגסים" מציג מתכון פרגיות מתובלן עם אגסים אמריקאים המוקדש לבעלי רמת סוכר גבוהה ולשומרים על דיאטה

משמנים את הפרגיות במעט שמן ומעבירים למחבת לצלייה יסודית משני הצדדים למשך 5 דקות לערך
משמנים את הפרגיות במעט שמן ומעבירים למחבת לצלייה יסודית משני הצדדים למשך 5 דקות לערך

חומרים ל-2 מנות

לפרגיות

400 גר' בשר פרגיות נקי משומן

2 כפות פפריקה מתוקה

1/2כפית פפריקה חריפה

1/2 כפית כמון טחון

1/2 כפית אורגנו טחון

כפית שטוחה מלח דק

1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק

כפית שום גבישי (אבקת שום)

מעט שמן קנולה

לסלט

1/4 כרוב ירוק פרוס דק

1/4 כרוב סגול פרוס דק

1 גזר מגורד גס על פומפייה

2 אגסי אנג'ו חתוכים לגפרורים (אפשר על מנדולינה)

חופן חמוציות מיובשות

1 כפית זרעי קימל קלויים

3 כפות חומץ טבעי

1 כף ממתיק מלאכותי – "כמו סוכר"

4 כפות מיונז דל קלוריות

מלח ופלפל

אופן ההכנה

מכינים את הסלט

בקערה מערבבים את כל החומרים עד שהרוטב מצפה את הירקות והאגסים.

טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

מכינים את הפרגיות

מחממים מחבת פסים (גריל) לחום בינוני.

מערבבים  את התבלינים יחד ומתבלים בנדיבות את הפרגיות.

משמנים את הפרגיות במעט שמן ומעבירים למחבת לצלייה יסודית משני הצדדים למשך 5 דקות לערך.

הגשה

מגישים בצלחת את הפרגיות עם סלט בצד






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה