fbpx

פרגיות וירקות על הגריל

רכיבים ל- 6 מנות:1/3 כוס שמן זית3 כפות חומץ בן יין לבן2 כפות תבלין מקורמיק לעוף מונטריאול 1 ק"ג קוביות פרגיות 4 כוסות ירקות מעורבים (פלפל, בצל, תירס, קישוא)שיפודי עץאופן ההכנה:לערבב בכלי שמן זית עם חומץ בן יין ותבלין לעוף מקורמיק.להשרות לפחות 30 דקות את נתחי הפרגיות במרינדה. לשפד את נתחי הפרגיות ולשלב את הירקות ביניהם.לצלות על הגריל.מחיר מומלץ ליחידה 25 ₪. כשרות הרבנות הראשית לישראל. להשיג ברשתות השיווק
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים ל- 6 מנות:
1/3 כוס שמן זית
3 כפות חומץ בן יין לבן
2 כפות תבלין מקורמיק לעוף מונטריאול
1 ק"ג קוביות פרגיות
4 כוסות ירקות מעורבים (פלפל, בצל, תירס, קישוא)
שיפודי עץ

אופן ההכנה:
לערבב בכלי שמן זית עם חומץ בן יין ותבלין לעוף מקורמיק.
להשרות לפחות 30 דקות את נתחי הפרגיות במרינדה.
לשפד את נתחי הפרגיות ולשלב את הירקות ביניהם.
לצלות על הגריל.

מחיר מומלץ ליחידה 25 ₪. כשרות הרבנות הראשית לישראל. להשיג ברשתות השיווק

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר