חומרים:
1 פרגית טבעוף
50 גר' ערמונים קלויים קלופים
1 סלסלת פטריות
10 בצלצלי שלוט
¼ כוס גרנדין
1 בצל
¼ כוס יין אדום יבש
2 כפות סוכר חום
3 כפות חומץ בלסמי
4 כפות סויה
¼ כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מניחים בבלנדר את הבצל, היין, הסוכר, הגרנדין, הבלסמי, הסויה והפלפל.
טוחנים עד קבלת תערובת אחידה.
מניחים את הפרגית במרינדה ל- 15 דקות לפחות.
במקביל פורסים את הפטריות, חותכים את הבצלצלים לרבעים ומערבבים יחדיו.
ממלאים את הפרגית.
יוצקים מעל את שארית המרינדה.
צולים בתנור בחום של 180-200 מעלות למשך כ- 30-35 דקות, כאשר מדי פעם יש לטפטף את הרוטב שניגר על הפרגית.
יש להוסיף את הערמונים לפני ההגשה.