fbpx

פרגית ברוטב רימונים

ל- 3 מנות/סועדיםחומרים:6 יחידות פרגית (שוקיים מפורקות)4 כפות שמן זית1 כף סוכר2 בצלים קטנים קצוצים דק2 עגבניות מרוסקות בפומפיהחומרים למרינדה:4 כפות תרכיז רימונים4 כפות סויה½ לימון סחוט2 שיני שום כתושות1 כף כוסברה קצוצהאופן ההכנה:השריה: מערבבים היטב את חומרי המרינדה. מנקים את הפרגיות ומשרים לשעה לפחות במקרר.הכנה: מחממים את שמן הזית, מוסיפים בצלים וסוכר ומקרמלים, מוסיפים עגבניות מגורדות ומבשלים כ– 5 דקות עד להסמכה, מוסיפים את הפרגיות ונוזלי המרינדה ומביאים לרתיחה,מבשלים עד שהפרגית מוכנה 10 – 15 דקותאופן ההגשה: כדאי לצרף אורז לבן או קוסקוס לבן נקי. מקשטים בגרגרי רימון.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 


ל- 3 מנות/סועדים

חומרים:
6 יחידות פרגית (שוקיים מפורקות)
4 כפות שמן זית
1 כף סוכר
2 בצלים קטנים קצוצים דק
2 עגבניות מרוסקות בפומפיה

חומרים למרינדה:
4 כפות תרכיז רימונים
4 כפות סויה
½ לימון סחוט
2 שיני שום כתושות
1 כף כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:
השריה: מערבבים היטב את חומרי המרינדה. מנקים את הפרגיות ומשרים לשעה לפחות במקרר.
הכנה: מחממים את שמן הזית, מוסיפים בצלים וסוכר ומקרמלים, מוסיפים עגבניות מגורדות ומבשלים כ– 5 דקות עד להסמכה, מוסיפים את הפרגיות ונוזלי המרינדה ומביאים לרתיחה,
מבשלים עד שהפרגית מוכנה 10 – 15 דקות

אופן ההגשה:
כדאי לצרף אורז לבן או קוסקוס לבן נקי. מקשטים בגרגרי רימון.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר