פרגית ברוטב רימונים

 


ל- 3 מנות/סועדים

חומרים:
6 יחידות פרגית (שוקיים מפורקות)
4 כפות שמן זית
1 כף סוכר
2 בצלים קטנים קצוצים דק
2 עגבניות מרוסקות בפומפיה

חומרים למרינדה:
4 כפות תרכיז רימונים
4 כפות סויה
½ לימון סחוט
2 שיני שום כתושות
1 כף כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:
השריה: מערבבים היטב את חומרי המרינדה. מנקים את הפרגיות ומשרים לשעה לפחות במקרר.
הכנה: מחממים את שמן הזית, מוסיפים בצלים וסוכר ומקרמלים, מוסיפים עגבניות מגורדות ומבשלים כ– 5 דקות עד להסמכה, מוסיפים את הפרגיות ונוזלי המרינדה ומביאים לרתיחה,
מבשלים עד שהפרגית מוכנה 10 – 15 דקות

אופן ההגשה:
כדאי לצרף אורז לבן או קוסקוס לבן נקי. מקשטים בגרגרי רימון.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה