fbpx

פרגית בשום ורוזמרין על מצע עדשים ירוקים

המצרכים הדרושים3 פרגיות "טבעוף"למרינדה6 כפות חומץ בלסמיחצי כוס שמן זית כפית דבש או סוכר חום3 כפות רוזמרין טרי קצוץ4 שיני שום קצוצותמלח פלפל3 כפות עלי טימיןאופן ההכנהמערבבים את חומרי המרינדה ומשרים את הפרגיות כ-3 שעותמניחים את הפרגיות בתבנית חסינת חום ויוצקים את המרינדה מעל. צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ 35- דקות או עד שהעוף משחים. מצע עדשיםכוס עדשים ירוקות מושרות ללילה שלם. אופן ההכנהלבשל את העדשים במי מלח רתוחים עד שהן מתרככות, לסנן. לערבב עם שמן זית, מלח ופלפל וכמון ולסדר כמצע לפרגית "טבעוף".
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המצרכים הדרושים
3 פרגיות "טבעוף"

למרינדה
6 כפות חומץ בלסמי
חצי כוס שמן זית
כפית דבש או סוכר חום
3 כפות רוזמרין טרי קצוץ
4 שיני שום קצוצות
מלח פלפל
3 כפות עלי טימין

אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים את הפרגיות כ-3 שעות

מניחים את הפרגיות בתבנית חסינת חום ויוצקים את המרינדה מעל. צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ 35- דקות או עד שהעוף משחים.

מצע עדשים
כוס עדשים ירוקות מושרות ללילה שלם.

אופן ההכנה
לבשל את העדשים במי מלח רתוחים עד שהן מתרככות, לסנן. לערבב עם שמן זית, מלח ופלפל וכמון ולסדר כמצע לפרגית "טבעוף".



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר