fbpx

פרגית עם פורט יין

מנה אחתחומרים: פרגית שלמה2 כוסות יין אדום70 גר' סוכר50 גר' צימוקיםפלפל גרוסקורט מלחאופן ההכנה:הכנת הרוטב: מבשלים את כל המרכיבים יחד, מוסיפים ציר בקר עד לרתיחה.מסמיכים את הרוטב עם קורנפלור.הכנת הפרגית: מכניסים את הפרגית לתנור בחום של 180 מעלות, כרבע שעה.יוצקים על הפרגית את הרוטב ומחזירים לתנור כ– 2-3 דקות להשחמה.אופן ההגשה: רצוי לשים על הצלחת מצע של פירה וירקות, ומעל מניחים את הפרגית והרוטב. ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מנה אחת

חומרים:
פרגית שלמה
2 כוסות יין אדום
70 גר' סוכר
50 גר' צימוקים
פלפל גרוס
קורט מלח

אופן ההכנה:
הכנת הרוטב:
מבשלים את כל המרכיבים יחד, מוסיפים ציר בקר עד לרתיחה.
מסמיכים את הרוטב עם קורנפלור.

הכנת הפרגית:
מכניסים את הפרגית לתנור בחום של 180 מעלות, כרבע שעה.
יוצקים על הפרגית את הרוטב ומחזירים לתנור כ– 2-3 דקות להשחמה.

אופן ההגשה:
רצוי לשים על הצלחת מצע של פירה וירקות, ומעל מניחים את הפרגית והרוטב.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"






Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר