פרגית עם פורט יין

 

מנה אחת

חומרים:
פרגית שלמה
2 כוסות יין אדום
70 גר' סוכר
50 גר' צימוקים
פלפל גרוס
קורט מלח

אופן ההכנה:
הכנת הרוטב:
מבשלים את כל המרכיבים יחד, מוסיפים ציר בקר עד לרתיחה.
מסמיכים את הרוטב עם קורנפלור.

הכנת הפרגית:
מכניסים את הפרגית לתנור בחום של 180 מעלות, כרבע שעה.
יוצקים על הפרגית את הרוטב ומחזירים לתנור כ– 2-3 דקות להשחמה.

אופן ההגשה:
רצוי לשים על הצלחת מצע של פירה וירקות, ומעל מניחים את הפרגית והרוטב.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"











היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה