פרוייקט תמיכה באומני האוכל של הצפון – שת"פ של יקבי רמת הגולן ו"על השולחן"

כחלק מהפרויקט החליטו החברות לאפשר לקהל הרחב ולמסעדנים לרכוש מוצרים מן היצרנים בצפון. מדובר ביצרנים, חקלאים ובעלי עסקים קטנים, שרבים מהם נתונים במצב של סכנה למפעל חייהם, דוגמת: מעדן פטל- שעל, מיצים טבעיים- קשת, קונדיטוריה שמו- חיפה

יקבי רמת הגולן, המובילים את תרבות היין בארץ, והמרכז הגסטרונומי על השולחן יוצאים בשיתוף פעולה אסטרטגי. במסגרת זו, מרוכז פרויקט תמיכה באומני האוכל של הצפון- "הצפון על השולחן", במטרה לעודד ולקדם את עסקי האוכל באזורים שספגו וסופגים פגיעה קשה בימים אלה.

כחלק מהפרויקט החליטו החברות לאפשר לקהל הרחב ולמסעדנים לרכוש מוצרים מן היצרנים בצפון. מדובר ביצרנים, חקלאים ובעלי עסקים קטנים, שרבים מהם נתונים במצב של סכנה למפעל חייהם, דוגמת: מעדן פטל- שעל, מיצים טבעיים- קשת, קונדיטוריה שמו- חיפה ועוד.

המרכז הלוגיסטי של יקבי רמת הגולן באזור יקלוט את ההזמנות שיבוצעו ע"י סוחרים במרכז וממנו ייאספו המוצרים.

כחלק מהפרויקט ובחסות יקבי רמת הגולן, תעלה באתר האינטרנט על השולחן www.hashulchan.co.il , קריאה לתושבי המרכז לקנות תוצרת צפונית, ובנוסף יוקדשו מספר עמודים בגיליון החג של המגזין לחשיפתם של יצרני האוכל בצפון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר