פרויקט ספיישל מנת החודש של קפה קפה ויוניליוור פודסולושיינס יוצא לדרך

במסגרת שיתוף הפעולה האסטרטגי פיתחו השפים מנות ביסטרו ייחודיות, אשר יצטרפו אחת לחודש לתפריט למשך שנה, ויחולקו כגלויות מתכון לסועדים בתום הארוחה. הפעילות תחל בסניפי הרשת בדצמבר

מעמיק שיתוף הפעולה האסטרטגי בין רשת "קפה קפה" ויוניליוור פודסולושיינס.
"קפה קפה", הרשת הגדולה בישראל בתחומה עם יותר מ- 110 סניפים, יוצאת במהלך להגברת החוויה הקולינרית ברשת, ותציע מדי חודש מנת ביסטרו מיוחדת פרי יצירתם של שף הרשת חיים אסולין ושף יוניליוור פודסולושיינס גילי חיים.

החל מדצמבר ולמשך שנה, תתווסף אחת לחודש מנה מתחלפת לתפריט הקיים, אשר תחולק גם כגלוית מתכון ללקוחות בתום הארוחה. המנות יותאמו לעונות השנה ויהיו בניחוח של ביסטרו.

הפרויקט החדש הנו תולדה של העמקת שתוף הפעולה הפורה בין רשת קפה קפה ויוניליוור פודסולושיינס מזה מספר שנים, ומתווסף להצלחה של פרויקטים כגון תפריטי השקשוקות, הקוסקוס ומסיבת התה אשר פותחו במשותף.

שיתוף הפעולה הוא חלק מהתפיסה הכוללת של יוניליוור פודסולושיינס, במסגרתה מעניקה ללקוחותיה המקצועיים ייעוץ וליווי, הדרכה ופיתוח קונספטים, מעבר לסל מוצרים נרחב, תוך התאמה אישית לצרכי לקוחותיה והצרכן הסופי. 

מנות החודש יציגו חידוש ורענון התפריט על בסיס חודשי קבוע. המנות יוצעו ללקוחות בפורמט של ספיישל וכערך מוסף לתפריט, ולכל לקוח תינתן האפשרות לקבל בתום הארוחה גלויה מהודרת ובה תמונה ומתכון להכנה ביתית.
בין המנות: קדירת טלה ברוטב שזיפים ולימון פרסי , טונה אדומה בקראסט פריך, ברוסקטה סינטה ופטריות פורטבלו ברוטב יין אדום ובצלצלי שאלוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר