פרוסות רוסטביף קרות בעשבי תיבול

 

חומרים
2.5 ק”ג סינטה
120 גרם חרדל דיז’ון משובח
100 גרם חמאה
10 שיני שום
2 כפות פלפל שחור גרוס
4 ענפי רוזמרין (רק העלים)
חצי חבילה טימין
2 כפות מלח גס

אופן ההכנה
מנקים את הנתח מגידים ושומנים, מחדירים את שיני השום ומעסים את צידו האחד של הנתח בחרדל. מפזרים מעל את עשבי התיבול, הפלפל והמלח ומניחים פרוסות דקות של חמאה (או מחמאה אם אתם שומרים כשרות). הופכים את הנתח ומבצעים את אותו תהליך הדבר בצידו השני.

מחממים תנור ל-280 מעלות. כשהתנור לוהט, מכניסים את הנתח ל-15 דקות ומנמיכים את הטמפרטורה ל-180 מעלות צלזיוס. משאירים בתנור ל- 10 דקות נוספות, מצננים ופורסים לפרוסות דקיקות.

את הסנדוויץ’ ניתן להכין עם הרוסטביף בכמה וריאציות:
1. רוטב פסטו, רוסטביף, עלי חסה ופרוסות עגבנייה.
2. חרדל, מיונז, רוסטביף, מלפפון חמוץ (רצוי בחומץ), שמיר קצוץ.
3. חמאה, רוסטביף, עגבניות מיובשות קצוצות, זיתים שחורים קצוצים






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה