fbpx

פרופיטרולים

מרכיבים לשמונה מנותרבע ליטר מיםרבע ליטר חלב75 גרם חמאה50 גרם סוכר250 גרם קמח5 ביצים שלמותאופן ההכנהמרתיחים את החלב, החמאה והסוכר בסיר. לאחר ההרתחה מורידים מהאש ומערבבים את הקמח עד לקבלת עיסה אחידה (ללא גושים).לאחר מכן מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב.ממלאים שקית זילוף ויוצרים צורות על תבנית משומנת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ-14 דקות.(עד לקבלת צבע זהוב). מורידים את הטמפרטורה ל160 מעלות ואופים כ-20 דקות נוספות. מקררים ומגישים בתוספת כדורי גלידה ורוטב שוקולד חם מעל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים לשמונה מנות
רבע ליטר מים
רבע ליטר חלב
75 גרם חמאה
50 גרם סוכר
250 גרם קמח
5 ביצים שלמות

אופן ההכנה
מרתיחים את החלב, החמאה והסוכר בסיר. לאחר ההרתחה מורידים מהאש ומערבבים את הקמח עד לקבלת עיסה אחידה (ללא גושים).

לאחר מכן מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב.

ממלאים שקית זילוף ויוצרים צורות על תבנית משומנת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ-14 דקות.

(עד לקבלת צבע זהוב). מורידים את הטמפרטורה ל160 מעלות ואופים כ-20 דקות נוספות.

מקררים ומגישים בתוספת כדורי גלידה ורוטב שוקולד חם מעל.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר