פרופיטרולים

 

מרכיבים לשמונה מנות
רבע ליטר מים
רבע ליטר חלב
75 גרם חמאה
50 גרם סוכר
250 גרם קמח
5 ביצים שלמות

אופן ההכנה
מרתיחים את החלב, החמאה והסוכר בסיר. לאחר ההרתחה מורידים מהאש ומערבבים את הקמח עד לקבלת עיסה אחידה (ללא גושים).

לאחר מכן מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב.

ממלאים שקית זילוף ויוצרים צורות על תבנית משומנת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ-14 דקות.

(עד לקבלת צבע זהוב). מורידים את הטמפרטורה ל160 מעלות ואופים כ-20 דקות נוספות.

מקררים ומגישים בתוספת כדורי גלידה ורוטב שוקולד חם מעל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה