fbpx

פרחי בצק עלים וסלמי

"מעדני יחיעם", יצרנית נקניקים ופסטרמות, מציעה מתכון טעים שקל ומהיר להכין ויכול להתאים לארוחת צהרים או ערב, או כתוספת מקושטת ויפה לאירוח. ניתן להכין עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים ל-12 יחידות

150 גרם נקניק סלמי צרפתי כמו של מעדני יחיעם

1 ק"ג בצק עלים מופשר בהתאם להוראות היצרן

2-3 כפות חרדל דיז'ון

1 ביצה להברשה

צילום תפיקו הפקות

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל- 180 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפייה.

חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים.

מרדדים את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק.

צילום תפיקו הפקות

מורחים את רצועות הבצק בחרדל ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מעלה.

מגלגלים כל רצועה ל"פרח", מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים.

צילום תפיקו הפקות

מברישים בעדינות בביצה ואופים בין 25 ל- 30 דקות או עד שהמאפים מזהיבים.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר