fbpx

פרחי כרובית קריספי ברוטב באפלו

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון קל להכנה של כרובית קריספי ברוטב באפלו לנשנוש עם חברים יחד עם בירה או כוס יין
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים

600 גרם כרובית

2 כפות קמח שיבולת שועל

2 כפות קמח שקדים

6 כפות ציר ירקות

1⁄2 כפית אבקת בצל

1⁄2 כפית שום כתוש

1⁄2 כפית פפריקה חריפה

מלח ופלפל לפי הטעם

4 כפות רוטב ברביקיו

אופן ההכנה

חותכים את הכרובית לפרחים.

שוטפים היטב ומניחים בצד.

מערבבים את קמח שיבולת השועל, ציר הירק, אבקת בצל, שום כתוש, פפריקה מלח ופלפל יחד.

משאירים את התערובת לעמוד במקרר למשך 30 דקות לאיחוד הטעמים.

לאחר 30 דקות מערבבים את הרוטב עם פרחי הכרובית.

מצפים את הכרובית העטופה במרינדה בקמח השקדים.

טובלים טבילה נוספת ברוטב הברביקיו.

מכניסים בזהירות לסיר טיגון ללא שמן.

אופים בחום של 180 מעלות למשך 20-30 דקות (תלוי כמה שחומים תרצו את פרחי הכרובית).

מגישים לצד רוטב יוגורט, מקלות סלרי, צנון ורוקט.

מתכונים יצירתיים נוספים תמצאו בעמוד הפייסבוק של החברה

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר