פרחי פילו במלית חצילים, ירקות וגבינת עיזים על מצע רוטב עגבניות פיקנטי

12 מנותהמצרכים הדרושים2 עלי פילומעט מרגרינה מומסתביצהלמליתחציל אחד (עדיף מאורך וקל)חצי פלפל כתום/צהובחצי פלפל ירוק בהירחצי פלפל אדום3 שיני שוםמלחפלפלגבינת עיזים (כמו פרומעז)לרוטב3 עגבניות בשלותחצי בצל קצוץ דקפלפל ירוק חריף אחד כף פפריקה מתוקה3 שיני שוםכף אבקת מרקרבע כוס שמןמלח אופן ההכנה למליתלפרוס את החציל לרוחב ל 12 פרוסות, להמליח אותו מעט ולטגן.להניח על נייר סופג.לקצוץ קטן מאוד את הפלפלים והשום לטבול במלח ופלפל.לפרוס דק את הגבינה ל 12 פרוסות.לרוטבלרסק עגבניה אחת על פומפיהלקצוץ דק 2 עגבניות,פלפל ושוםלחמם את השמן בסיר קטן ולהוסיף את העגבניה והירקות הקצוציםלתבל באבקת מרק ומלח ולהביא לרתיחה.להנמיך את האש ולבשל כשעה (לבחוש מידי פעם)איחוד המרכיביםלשטח כל עלי פילו בנפרד למרוח אותו במרגרינה.לחלק כל עלה ל 6 חלקים (יש להשתמש בסכין ללא שיניים)להניח על כל חתיכה פרוסת חציל מעליה את פרוסת הגבינה ומעל את הירקות הקצוצים.לקבץ את כל קצוות העלי כלפי מעלה ולהדק.למרוח את העלים בביצה.להניח בתבנית מרוחה במרגרינה את כל פרחי הפילו ולאפות בחום של 180 מעלות כ- 10 דקות או עד שמזהיב.לשטח את הרוטב על צלחת הגשה ומעליה לסדר את הפרחים.

12 מנות

המצרכים הדרושים
2 עלי פילו
מעט מרגרינה מומסת
ביצה
למלית
חציל אחד (עדיף מאורך וקל)
חצי פלפל כתום/צהוב
חצי פלפל ירוק בהיר
חצי פלפל אדום
3 שיני שום
מלח
פלפל
גבינת עיזים (כמו פרומעז)
לרוטב
3 עגבניות בשלות
חצי בצל קצוץ דק
פלפל ירוק חריף אחד
כף פפריקה מתוקה
3 שיני שום
כף אבקת מרק
רבע כוס שמן
מלח

אופן ההכנה למלית
לפרוס את החציל לרוחב ל 12 פרוסות, להמליח אותו מעט ולטגן.
להניח על נייר סופג.

לקצוץ קטן מאוד את הפלפלים והשום לטבול במלח ופלפל.

לפרוס דק את הגבינה ל 12 פרוסות.

לרוטב
לרסק עגבניה אחת על פומפיה

לקצוץ דק 2 עגבניות,פלפל ושום

לחמם את השמן בסיר קטן ולהוסיף את העגבניה והירקות הקצוצים

לתבל באבקת מרק ומלח ולהביא לרתיחה.

להנמיך את האש ולבשל כשעה (לבחוש מידי פעם)

איחוד המרכיבים
לשטח כל עלי פילו בנפרד למרוח אותו במרגרינה.

לחלק כל עלה ל 6 חלקים (יש להשתמש בסכין ללא שיניים)

להניח על כל חתיכה פרוסת חציל מעליה את פרוסת הגבינה ומעל את הירקות הקצוצים.

לקבץ את כל קצוות העלי כלפי מעלה ולהדק.

למרוח את העלים בביצה.

להניח בתבנית מרוחה במרגרינה את כל פרחי הפילו ולאפות בחום של 180 מעלות כ- 10 דקות או עד שמזהיב.

לשטח את הרוטב על צלחת הגשה ומעליה לסדר את הפרחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר