fbpx

פרחי פילו ממולאים בבטטה אפויה וגבינת רוקפור ומעוטרים ברוטב רימונים ודבש

מתכון ל- 15 מנותחומרים:3 בטטות בינוניות200 גר' גבינת רוקפורחבילת עלי פילו (250 גר')2 כפות דבש2 רימוניםשמן זיתמלח, פלפלעלי רוזמריןמיץ מ- 1/2 לימון טרי2 עלי בצל ירוקאופן ההכנה:חותכים את הבטטות לעיגולים.מתבלים במלח, פלפל, שמן זית עלי רוזמרין.אופים בתנור בחום גבוה 200 מעלות עד ריכוך.מוציאים מהתנור ומקררים, פורסים את עלי הפילו.מורחים בשמן זית.חותכים לריבועים מניחים כמה עיגולי בטטות ומעליהם קוביית רוקפור.מקפלים לצורת פרח ומניחים על נייר אפייה משומן.אופים עד השחמה ב- 150 מעלות כ- 10 דקות.אופן הכנת הרוטב:סוחטים את גרעיני הרימון.מוסיפים את הדבש ואת מיץ הלימון עד איזון בין המתיקות והחמיצות.שופכים על פרחי הפילו.בהגשה מעטרים מסביב עם גרעיני רימונים וקצת בצל ירוק חתוך.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון ל- 15 מנות

חומרים:
3 בטטות בינוניות
200 גר' גבינת רוקפור
חבילת עלי פילו (250 גר')
2 כפות דבש
2 רימונים
שמן זית
מלח, פלפל
עלי רוזמרין
מיץ מ- 1/2 לימון טרי
2 עלי בצל ירוק

אופן ההכנה:
חותכים את הבטטות לעיגולים.
מתבלים במלח, פלפל, שמן זית עלי רוזמרין.
אופים בתנור בחום גבוה 200 מעלות עד ריכוך.
מוציאים מהתנור ומקררים,
פורסים את עלי הפילו.
מורחים בשמן זית.
חותכים לריבועים מניחים כמה עיגולי בטטות ומעליהם קוביית רוקפור.
מקפלים לצורת פרח ומניחים על נייר אפייה משומן.
אופים עד השחמה ב- 150 מעלות כ- 10 דקות.

אופן הכנת הרוטב:
סוחטים את גרעיני הרימון.
מוסיפים את הדבש ואת מיץ הלימון עד איזון בין המתיקות והחמיצות.
שופכים על פרחי הפילו.
בהגשה מעטרים מסביב עם גרעיני רימונים וקצת בצל ירוק חתוך.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר