פריגת מפחיתה סוכר במשקאות הקלים ב- 20% ושומרת על הטעם

טכנולוגיה שפותחה בפריגת, מאפשרת הפחתת 20% מכמות הסוכר במשקה ע"י שימוש בסוכר פירות (פרוקטוז)

חברת פריגת מפחיתה את כמות הסוכר במשקאות הקלים שלה ב- 20% תוך שמירה על הטעם.
טכנולוגיה שפותחה בפריגת מאפשרת הפחתת הסוכר במשקה ע"י שימוש בסוכר פירות (פרוקטוז).

המהלך מקיף את כלל הקטגוריה, תוך החלפת כל אריזות בקבוקי 1.5 ליטר, 0.5 ליטר ו-330 מ"ל בטעמי תפוזים, אשכוליות, ענבים, תפוחים ומנגו.

בחברה אומרים כי ההחלטה על הפחתת הסוכר במשקאות הקלים של פריגת, נבעה מהבנת הצרכים המשתנים של הצרכנים אשר מחפשים לשמור על הטעם ולשלב ערך מוסף דרך הפחתת כמות הסוכר, פריגת זיהתה את השינוי בצורך זה והובילה מהלך שבמסגרתו הושקעו משאבים רבים עד למציאת פתרון שיענה על צורך זה תוך הקפדה על שמירת הטעם.

המשקאות הקלים של חברת פריגת מיוצרים מרכיבים פרי טבעיים ומכילים 15% פרי בכלל המשקאות, למעט פרי הדר – תפוזים ואשכוליות 10% פרי.
המשקאות מופחתי סוכר על בסיס רכיבים טבעיים וללא חומרים משמרים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר