פרידה קאלו לראש השנה: קוקטיילים על בסיס תפוחים ודבש

הבר של מסעדת "פרידה קאלו" הלטינית, מתכונן לשנה החדשה בניעורים ושקשוקים, עם תפריט ספיישל של קוקטיילים בקו חמוץ-מתוק על בסיס תפוחים ודבש, שרקחה מנהלת הבר ליבי מיכאל

הבר של מסעדת "פרידה קאלו" הלטינית, מתכונן לשנה החדשה בניעורים ושקשוקים, עם תפריט ספיישל של קוקטיילים בקו חמוץ-מתוק על בסיס תפוחים ודבש, שרקחה מנהלת הבר ליבי מיכאל.

בתפריט הקוקטיילים החדש:
פרידה K – קוקטייל מרענן וחמצמץ המורכב מסמירנוף תפוח, ג'ין, סאוור, פירות יער ותפוחים ירוקים (38 ₪);
גאודי – קוקטייל מרווה המתאים לליווי ארוחה ומורכב מוודקה, מידורי, סאוור, עלי בזיליקום, תפוחים ירוקים וטוניק (38 ₪);
האני באני – קוקטייל בהשראת משקה ה-DAWA האפריקאי, שמבוסס על לימונים, דבש ורום. כאן הוא מקבל טוויסט מריר של קמפרי (36 ₪);
שושחיטו – הגרסה של הברמן אלון שושני למוחיטו – ג'ין, דבש, לימונים, בזיליקום, טוניק (36 ₪);
לקינוח הארוחה קוקטייל דיז'סטיף מתקתק ועשבי במיוחד – "הרב'ס" – ורכב מבחרובקה, זוברובקה, שרטרז צהוב, טרגון, דבש ותפוחים ירוקים (42 ₪).

מסעדת "פרידה קאלו" בבעלותו וניצוחו השף יואב בלימן (כתית, מזארין) מאופיינת במטבח ישראלי-לטיני מסוגנן ובבר אלכוהולי מקורי. המסעדה מציעה עסקיות צהריים, ובשעות הערב תפריט הכולל מנות ראשונות ואחרונות בלבד לצד תפריט הקוקטיילים.

מסעדת פרידה קאלו
רח' לילינבלום 43, תל אביב
טל.03-5660481

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר