פריטטה טבעונית

מתכון של נדב מרום, השף הראשי ברשת קפה גרג

לערבב את כל הרכיבים. לאפות במחבת או תבנית מברזל יצוק למשך 15-20 דקות. צילום אלעד גוטמן
לערבב את כל הרכיבים. לאפות במחבת או תבנית מברזל יצוק למשך 15-20 דקות. צילום אלעד גוטמן

חומרים

1/2 כוס קמח חומוס

1 כפיות אבקת אפייה

1 קורט מלח

1/2 כוס מים

1 כף שמן זית

1/2 גמבה אדומה קצוצה לקוביות קטנות

1/2 בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות

1 חופן בצל ירוק קצוץ

1 חופן פטרוזיליה וכוסברה מעורב – קצוץ

1 חופן פטריות פרוסות

פלפל שחור גרוס

חריף (לפי הטעם)

אופן ההכנה

לחמם תנור ל-200 מעלות.

לערבב את כל הרכיבים.

לאפות במחבת או תבנית מברזל יצוק למשך 15-20 דקות.

להקפיד שגובה המילוי לא יעלה על כ-3 ס"מ.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה