פרנץ' טוסט

 

מתכון ל- 4 מנות

מצרכים:
1 יחידה עוגת בריוש ריקוטה רולדין
2 ביצים
1/2 כוס חלב
1 כפית סוכר
קורט קינמון
50 גרם חמאה

לציפוי:
אבקת סוכר
סירופ מייפל

אופן ההכנה:
פורסים את עוגת הבריוש ל-12 פרוסות, כלומר 3 פרוסות למנה.
טורפים את הביצים החלב, הסוכר והקינמון, ומניחים בצד.
מחממים מחבת טפלון עם כפית חמאה עד שהחמאה מקציפה.
טובלים כל פרוסה בתערובת הביצה ומטגנים באש בינונית, כל פעם כ-4 פרוסות, עד קבלת צבע זהוב משני הצדדים.

הגשה:
זורים מעל אבקת סוכר.
מעטרים ברוטב מייפל.
מגישים עם גלידת וניל, קרם פרש, סלט פירות העונה, קונפיטורה איכותית.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה