פרפה יוגורט על קולי תות עם סלט תותים נענע ובלסמי

 

מתכון ל-10 מנות:
פרפה:
1 ליטר יוגורט 3%
6 חלמונים
90 גר'סוכר לבן
200 מ"ל שמנת מוקצפת
קולי תות:
200 גר' תותים
30 גר'אבקת סוכר
חצי לימון (לסחוט למיץ)
סלט תותים
300 גר' תותים
חצי צרור עלי נענע
30 מ"ל חומץ בלסמי
30 מ"ל סוכר לבן

אופן ההכנה:
לערבב מרכיבי פרפה ומרכיבי קולי תותים בנפרד.
לצקת קולי תותים בשליש התחתון של הכוס, ולאחר מכן לצקת פרפה לחלק העליון.
להשאיר במקפיא כ-10 שעות.
צמוד למועד ההגשה, לפרוס תותים לפרוסות דקות.
לחתוך נענע לג'וליאנים.
לערבב ולתבל קלות במעט בלסמי ואבקת סוכר.
לשים על הפרפה בעת ההגשה.

ממתכוני פסטיבל "שף תאכל 7" שייפתח ב- 18 לינואר.
במשך 10 ימים יציעו 84 מסעדות ארוחות ערב מלאות במחיר של 84 ₪ בלבד.
לפרטים מלאים על הפסטיבל ולרשימת המסעדות המלאה, "פה אחד",
טל. 03-6912540 , ובאתר הפסטיבל באתר
http://www.rol.co.il 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה