fbpx

פרפה סאקה

המרכיבים8 חלמונים150 גר' סוכר150 מ"ל סאקה250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה1 קיווי1 אפרסמון2 פלחי אשכולית אדומהאופן ההכנהמחממים סיר עם כ- 3 ס"מ מעט מים.בקערה גדולה טורפים את החלמונים והסוכר כדקה.מניחים את הקערה מעל הסיר ,וטורפים ללא הפסקה בין 5 ל7 דקותעד שהתערובת מסמיכה.מוסיפים את הסאקה ומערבבים כ- 5 דקות נוספות עד הסמכה.מורידים מהאש ומקררים תוך עירבוב.מקציפים את השמנת.כשהתערובת מתקררת מקפלים את השמנת לתוכה.מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד ויוצקים את התערובת מצמידים את הניילון היטב מכל הצדדים ומכניסים ללילה למקפיא.מקלפים את הקיווי ואת פלחי האשכולית וחותכים לקוביות קטנות.פורסים את הפרפה מפזרים מעט שומשום שחור ומעט מהסלט ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המרכיבים
8 חלמונים
150 גר' סוכר
150 מ"ל סאקה
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
1 קיווי
1 אפרסמון
2 פלחי אשכולית אדומה

אופן ההכנה
מחממים סיר עם כ- 3 ס"מ מעט מים.

בקערה גדולה טורפים את החלמונים והסוכר כדקה.

מניחים את הקערה מעל הסיר ,וטורפים ללא הפסקה בין 5 ל7 דקות
עד שהתערובת מסמיכה.

מוסיפים את הסאקה ומערבבים כ- 5 דקות נוספות עד הסמכה.

מורידים מהאש ומקררים תוך עירבוב.

מקציפים את השמנת.

כשהתערובת מתקררת מקפלים את השמנת לתוכה.

מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד ויוצקים את התערובת מצמידים את הניילון היטב מכל הצדדים ומכניסים ללילה למקפיא.

מקלפים את הקיווי ואת פלחי האשכולית וחותכים לקוביות קטנות.

פורסים את הפרפה מפזרים מעט שומשום שחור ומעט מהסלט ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר