פרפה סאקה

המרכיבים8 חלמונים150 גר' סוכר150 מ"ל סאקה250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה1 קיווי1 אפרסמון2 פלחי אשכולית אדומהאופן ההכנהמחממים סיר עם כ- 3 ס"מ מעט מים.בקערה גדולה טורפים את החלמונים והסוכר כדקה.מניחים את הקערה מעל הסיר ,וטורפים ללא הפסקה בין 5 ל7 דקותעד שהתערובת מסמיכה.מוסיפים את הסאקה ומערבבים כ- 5 דקות נוספות עד הסמכה.מורידים מהאש ומקררים תוך עירבוב.מקציפים את השמנת.כשהתערובת מתקררת מקפלים את השמנת לתוכה.מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד ויוצקים את התערובת מצמידים את הניילון היטב מכל הצדדים ומכניסים ללילה למקפיא.מקלפים את הקיווי ואת פלחי האשכולית וחותכים לקוביות קטנות.פורסים את הפרפה מפזרים מעט שומשום שחור ומעט מהסלט ומגישים.

המרכיבים
8 חלמונים
150 גר' סוכר
150 מ"ל סאקה
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
1 קיווי
1 אפרסמון
2 פלחי אשכולית אדומה

אופן ההכנה
מחממים סיר עם כ- 3 ס"מ מעט מים.

בקערה גדולה טורפים את החלמונים והסוכר כדקה.

מניחים את הקערה מעל הסיר ,וטורפים ללא הפסקה בין 5 ל7 דקות
עד שהתערובת מסמיכה.

מוסיפים את הסאקה ומערבבים כ- 5 דקות נוספות עד הסמכה.

מורידים מהאש ומקררים תוך עירבוב.

מקציפים את השמנת.

כשהתערובת מתקררת מקפלים את השמנת לתוכה.

מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד ויוצקים את התערובת מצמידים את הניילון היטב מכל הצדדים ומכניסים ללילה למקפיא.

מקלפים את הקיווי ואת פלחי האשכולית וחותכים לקוביות קטנות.

פורסים את הפרפה מפזרים מעט שומשום שחור ומעט מהסלט ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר