פרפה פטל ודובדבן

דרגת קושי: קל מאודזמן ההכנה: 10 דקותעזרים: מעבד מזוןחומרים:לתחתית:1 כוס אגוזי קשיו1 כפית תמצית וניל טבעית 1 כף דבש טבעי¼ כוס מיםלפרפה:2 כוסות פטל/דובדבן טרי¾ כוס סירופ אגבהאופן ההכנה:תחתית: במעבד מזון יש לטחון את כל המצרכים עד לקבלת מרקם סמיך. להעביר לגביעים (בהם רוצים להגיש).להקפיא למשך 10 דקות. פרפה: במעבד מזון לערבב את כל המצרכים על לקבלת "סירופ" סמיך. ליצוק על קרם הקשיו (התחתית).להקפיא שוב למשך 20 דקות. ניתן להירשם לסדנאות ולייעוץ אישי. לתיאום וקבלת פרטים לפנות לשירלי:052-5564421,  www.shirly-b.co.ilצילום: אביבה אברון

דרגת קושי: קל מאוד
זמן ההכנה: 10 דקות
עזרים: מעבד מזון

חומרים:
לתחתית:
1 כוס אגוזי קשיו
1 כפית תמצית וניל טבעית
1 כף דבש טבעי
¼ כוס מים
לפרפה:
2 כוסות פטל/דובדבן טרי
¾ כוס סירופ אגבה

אופן ההכנה:
תחתית:
במעבד מזון יש לטחון את כל המצרכים עד לקבלת מרקם סמיך.
להעביר לגביעים (בהם רוצים להגיש).
להקפיא למשך 10 דקות.

פרפה:
במעבד מזון לערבב את כל המצרכים על לקבלת "סירופ" סמיך.
ליצוק על קרם הקשיו (התחתית).
להקפיא שוב למשך 20 דקות.

ניתן להירשם לסדנאות ולייעוץ אישי. לתיאום וקבלת פרטים לפנות לשירלי:
052-5564421,  www.shirly-b.co.il


צילום: אביבה אברון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר