פרפה קוקוס ונענע

 

כמות לתבנית אינגליש קייק אחת
מצרכים:
5 חלמונים
1/4 כוס סוכר
1.5 כוסות שמנת מתוקה
1 קופסת קרם קוקוס (400 מ"ל)
8 קוביות נענע דורות

אופן ההכנה:
מקציפים את החלמונים עם הסוכר במיקסר עד לקבלת קצף סמיך ובהיר.
מעבירים את החלמונים המוקצפים לקערה גדולה.
מקציפים את השמנת במיקסר עד לקבלת מרקם של קצפת.
מוסיפים את השמנת המוקצפת לקערה עם החלמונים.
מוסיפים לקערה את חלב הקוקוס ואת קוביות הנענע ומקפלים תוך כדי ערבוב.
שופכים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ומכניסים להקפאה ל-24 שעות.
מוציאים את הפרפה, פורסים לפרוסות ומגישים.

מתכונים נוספים עם עשבי בישול, תערובות תיבול, שום וג'ינג'ר של דורות מתפרסמים באתר: www.dorot.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה