פרפה תפוחים שוקולד לבן וליקר אניס

מרכיבים:2 תפוחים גרנד סמית חמצמצים-ירוקים2 כפות סוכר (לתערובת התפוחים)3 כפות פסטיס (ליקר אניס)300 גרם שמנת מתוקה + 375 גרם שמנת מתוקה נוספים לסיום הכנת המתכון300 גרם שוקולד לבן4 חלמונים75 גרם סוכר (לתערובת החלמונים)אופן ההכנה:חותכים תפוחים לקוביות קטנות ומבשלים במחבת יחד עם 2 כפות סוכר עד לריכוך.לקרר את תערובת התפוחים. לאחר שהתקררה, להוסיף את הפסטיס.מחממים 300 גרם שמנת בסיר עד לרתיחה. שופכים על השוקולד הלבן וטורפים עד למסה אחידה.מקציפים את החלמונים עם 75 גרם סוכר במטרפה, עד לתערובת תפוחה ובהירה.מאחדים את תערובת השוקולד, החלמונים וקוביות התפוחים לקערה אחת.מקציפים בנפרד את יתרת השמנת המתוקה לקצף יציב.מקפלים את השמנת המוקצפת לתוך התערובת של שאר הרכיבים.מוזגים לכלים אישיים או לתבנית סיליקון עם מנות אישיות.שמים במקפיא ל-12 שעות ומגישים קפוא.קבלו את מגזין ניר צוק

מרכיבים:
2 תפוחים גרנד סמית חמצמצים-ירוקים
2 כפות סוכר (לתערובת התפוחים)
3 כפות פסטיס (ליקר אניס)
300 גרם שמנת מתוקה + 375 גרם שמנת מתוקה נוספים לסיום הכנת המתכון
300 גרם שוקולד לבן
4 חלמונים
75 גרם סוכר (לתערובת החלמונים)

אופן ההכנה:
חותכים תפוחים לקוביות קטנות ומבשלים במחבת יחד עם 2 כפות סוכר עד לריכוך.
לקרר את תערובת התפוחים. לאחר שהתקררה, להוסיף את הפסטיס.
מחממים 300 גרם שמנת בסיר עד לרתיחה. שופכים על השוקולד הלבן וטורפים עד למסה אחידה.
מקציפים את החלמונים עם 75 גרם סוכר במטרפה, עד לתערובת תפוחה ובהירה.
מאחדים את תערובת השוקולד, החלמונים וקוביות התפוחים לקערה אחת.
מקציפים בנפרד את יתרת השמנת המתוקה לקצף יציב.
מקפלים את השמנת המוקצפת לתוך התערובת של שאר הרכיבים.
מוזגים לכלים אישיים או לתבנית סיליקון עם מנות אישיות.
שמים במקפיא ל-12 שעות ומגישים קפוא.

קבלו את מגזין ניר צוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר