פרפלה ומוצרלה מעושנת בניחוח זוטה וקורנית

 

חומרים:
4 מלפפונים (ללא ליבה)
1 בצל סגול
2 גזר
2 שיני שום
שמן זית
1 כף sweet & spicy עגבניות צ'ילי
500 גר' פסטה פרפלה מבושלת
200 גר' גבינת מוצרלה מעושנת "גד" פרוסה לרצועות
2 גבעולי זוטה לבנה טרייה (עלים בלבד)
2 כפות קורנית לימונית מגוונת טרייה וקצוצה
2 גבעולים של ריחן סגול לקישוט
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
חותכים את הירקות לפרוסות ומאדים במחבת עם מעט שמן זית. מוסיפים sweet & spicy ופסטה ומטגנים 2-3 דקות.
מוסיפים גבינת מוצרלה מעושנת ותבלינים טריים, ומטגנים דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש.

להגשה: מעבירים לקערה, מעטרים בריחן סגול ומגישים.


(המתכון מתוך הספר "סיפורי תבלין של חישתיל" בהוצאת תאגיד משתלות חישתיל)






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה