פרפר פורל אפוי על חבושים

חומריםדג פורל מפולט (ללא עצמות וראש) בגודל בינוני לכל סועדכפית שמן זיתגרידת לימוןכפית מיץ לימוןשום כתושקמצוץ סומקענף קטן של רוזמריןעלעלים מענף טימין טריעלה נענע קצוץמלחפלפל גרוס חבוש בינוני אפוי כ-10 דקות במיקרוגל,מגולען ופרוס לפרוסות בעובי חצי ס"מאופן הכנה1. פורסים נייר אפיה בתוך תבנית חסינת-אש2. מניחים בצורה נאה פרוסות חבוש3. מסדרים מעל החבוש את הדג פתוח כמו פרפר4. מושחים בשמן זית 5. מפזרים את כל חמרי התיבול6. חותכים מעל פיסות חמאה קטנות7. אופים כ-10 דקות בתנור מחומם ל-200 מעלות8. בודקים שהדג עשוי, ומעבירים לצלחת עם פרוסות החבוש ופלח לימון9. בודקים שהדג עשוי, ומעבירים לצלחת עם פרוסות החבוש ופלח לימון

חומרים
דג פורל מפולט (ללא עצמות וראש) בגודל בינוני לכל סועד
כפית שמן זית
גרידת לימון
כפית מיץ לימון
שום כתוש
קמצוץ סומק
ענף קטן של רוזמרין
עלעלים מענף טימין טרי
עלה נענע קצוץ
מלח
פלפל גרוס
חבוש בינוני אפוי כ-10 דקות במיקרוגל,מגולען ופרוס לפרוסות בעובי חצי ס"מ

אופן הכנה
1. פורסים נייר אפיה בתוך תבנית חסינת-אש

2. מניחים בצורה נאה פרוסות חבוש

3. מסדרים מעל החבוש את הדג פתוח כמו פרפר

4. מושחים בשמן זית

5. מפזרים את כל חמרי התיבול

6. חותכים מעל פיסות חמאה קטנות

7. אופים כ-10 דקות בתנור מחומם ל-200 מעלות

8. בודקים שהדג עשוי, ומעבירים לצלחת עם פרוסות החבוש ופלח לימון

9. בודקים שהדג עשוי, ומעבירים לצלחת עם פרוסות החבוש ופלח לימון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר